Ministerul Sănătății, informații de ultimă oră despre pacienții transferați în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balș”

2 luni in urmă 1

Ministerul Sănătății a transmis, sâmbătă, informații de ultimă oră despre starea pacienților care erau internați la ”Matei Balș” în momentul incendiului și care au fost transferați ulterior.

Toți pacienții sufereau de forme severe de COVID-19 și unii dintre aceștia au decedat în zilele următoare tragediei, doi dintre ei chiar sâmbătă.

În acest moment mai sunt internați 13 pacienți, 3 pacienți în stare gravă, 10 pacienți în stare stabilă, transmite Ministerul Sănătății.

Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București: 6 pacienți în stare stabilă.

Spitalul Universitar de Urgență din București: 2 pacienți. 1 pacient în stare stabilă (ATI), 1 pacient va fi externat astăzi, 6 februarie 2021.

Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București: 1 pacient în stare stabilă.

Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș”din București: 5 pacienți. 1 pacient în stare gravă (ATI),  4 pacienți în stare stabilă.

Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București: 3 pacienți. 2 pacienți în stare stabilă. 1 pacient în stare stabilă, staționară (ATI).

Spitalul Militar Central din București: 2 pacienți în secția ATI, în stare staționară gravă, intubați/ventilați.

Spitalul Clinic Nr. 1 CF „Witting” din București:  2 pacienți, în stare stabilă.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București: 3 pacienti stare stabilă.

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București:  2 pacienți. 1 pacient în stare stabilă. 1 pacient intubat, în stare staționară, stabilă.

Spitalul Monza din București:  3 pacienți stare stabilă.

Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București: 44 de pacienți au fost relocați din pavilionul afectat de incendiu în alte secții ale spitalului.

sursa foto: Facebook/ Florin Cîțu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă