Ministerul Sănătății confirmă TRAGEDIA de la spitalul „Victor Babeș” din Capitală - 3 MORȚI din cauza unei avarii la TIR-ul de ATI

1 lună in urmă 33

 InquamPhotos/Octav GaneaMinisterul Sănătății confirmă tragedia de la Victor Babes Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ministerul Sănătății confirmă producerea tragediei de la unitatea mobilă de terapie intensivă de la spitalul „Victor Babeș”.

LUNI, 12 APRILIE 2021, 21:09

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Ministerul Sănătații a transmis luni seară că „a fost informat, prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, că trei pacienți și-au pierdut viața la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, operaționalizată sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență (Ministerul Afacerilor Interne), operată tehnic de Institutului Național Victor Babeș (PMB / ASSMB).

Din primele informații transmise Centrului Operativ Pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, defecțiunea a avut loc la instalația de oxigen a unității mobile.

Cinci pacienți au fost transferați rapid: unul într-o altă secție din spitalul Victor Babeș și ceilalți patru la Spitalul ROL2 de la Otopeni, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” și Spitalul Floreasca.

Ministrul Sănătații a fost la fața locului și s-a informat despre starea pacienților și asupra cauzelor incidentului”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă