Ministerul Sănătății anunță că a publicat toate achizițiile din pandemie făcute de sistemul public de sănătate. Achizițiile Unifarm nu se află în aceste seturi de date

1 lună in urmă 36

Ministerul Sănătății a anunțat, vineri seară, pe Facebook, că a publicat toate achizițiile din sistemul public de sănătate începând cu anul 2020 până în prezent.

Conform Ministerului Sănătății, mai multe seturi de date au fost făcute publice pe platforma data.gov.ro care conțin achizițiile din spitale publice, direcții de sănătate publică, servicii de ambulanță și alte instituții din subordinea Ministerului Sănătații.

„Ministerul Sănătății a publicat pe platforma https://data.gov.ro/dataset/achizitii-publice-sanatate toate achizițiile din sistemul public de sănătate (spitale publice, direcții de sănătate publică, servicii de ambulanță și alte instituții din subordinea Ministerului Sănătații), începând cu anul 2020 până în prezent”, a transmis Ministerul Sănătății pe Facebook.

Printre aceste date nu se regăsesc însă achizițiile realizate în pandemie de Unifarm, care au stârnit foarte multe polemici și în urma cărora au fost deschise mai multe dosare penale.

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă