Ministerul Sănătății anunță că a murit un bărbat de 68 de ani care era internat în Pavilionul V la ”Matei Balș” în timpul incendiului

2 luni in urmă 2

Ministerul Sănătății a anunțat, miercuri seară, că un bărbat de 68 de ani, care era internat în Pavilionul V al Institutului ”Matei Balș” în timpul incendiului din 29 ianuarie, a murit.

În ziua incendiului bărbatul fusese transferat la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Pantelimon” și suferea de o formă severă de COVID-19, cu afecțiuni asociate.

”Ministerul Sănătății a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta afecțiuni asociate. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, a transmis Ministerul Sănătății.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă