Ministerul Sănătății a înființat un grup operativ pregătit să ofere sprijinul necesar victimelor accidentului din Bulgaria

1 săptămână in urmă 30

elicopter smurdelicopter smurd
  • Într-un comunicat, ministerul anunţă că personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti – Floreasca aşteaptă pacienţii români răniţi.
  • Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii responsabil cu asistenţa medicală Cătălin Vişean se află la spital pentru a oferi sprijinul de care este nevoie.
  • Primii doi pacienţi dintre cei cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria au ajuns în ţară. Alţi trei pacienţi vor fi transportaţi cu elicopterele SMURD în cursul acestei seri.

La nivelul Ministerului Sănătăţii s-a constituit o echipă operativă care este gata să acorde suportul necesar victimelor accidentului de autocar din Bulgaria, anunţă instituţia.

Într-un comunicat, ministerul anunţă că personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti – Floreasca aşteaptă pacienţii români răniţi în accident.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii responsabil cu asistenţa medicală Cătălin Vişean se află la spital pentru a oferi sprijinul de care este nevoie.

Pacientul care se află în stare mai gravă a ajuns la spital şi urmează să sosească şi următorii răniţi.

Primii doi pacienţi dintre cei cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria au ajuns în ţară. Alţi trei pacienţi vor fi transportaţi cu elicopterele SMURD în cursul acestei seri.

Lucian Bode a declarat că mobilizarea autoritătilor române în gestionarea accidentului din Bulgaria, în care patru români au murit şi cinci au fost răniţi „a fost una eficientă şi profesionistă”.

Un autocar înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 25 de pasageri, dintre care şapte cetăţeni turci, iar restul români, a fost implicat sâmbătă dimineaţa într-un accident rutier în Bulgaria. Patru români au murit.

The post Ministerul Sănătății a înființat un grup operativ pregătit să ofere sprijinul necesar victimelor accidentului din Bulgaria appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă