Ministerul Sanatatii a angajat o fosta consiliera a lui Sorin Grindeanu la Directia Resurse Umane. La interviu au fost admisi doar doi candidati

1 lună in urmă 2

Fosta consiliera prim-vicepresedintelui PSD Sorin Grindeanu, cand acesta era prim ministru, a fost numita la conducerea Directiei de resurse umane a Ministerului Sanatatii.

Carmen Sotinga, de profesie medic, a castigat postul in urma unui concurs la care a mai participat inca un candidat. A mai lucrat in Ministerul Sanatatii in perioada 2006-2011, fiind director adjunct la Directia Asistenta Medicala.

"Pentru acest post au fost admisi la interviu doi candidati. Carmen Sotinga nu a dorit sa ii fie facut public numele, astfel ca in anuntul Ministerului Sanatatii privind obtinerea postului, aceasta apare doar cu numarul dosarului", potrivit G4Media.

Citeste si:

Medicul Adina Alberts, cercetata disciplinar de Colegiul Medicilor. In ultima postare spunea ca pacientii COVID primesc "tratamente experimentale, fara indicatie"Campioana Romaniei, violata si batuta la varsta de 6 ani. "Il rugam cu toata puterea mea sa ma lase. A fost tortura"Bitcoin va ajunge la 175.000 de dolari, la finele lui 2021. Predictia unuia dintre cei mai importanti experti din domeniuVremea rea se prelungeste cu precipitatii si vant. Cand vine primavaraImagini scandaloase din unitatea mobila COVID construita la Iasi cu peste 13 milioane de euro: "Chestia poate fi numita oricum, numai spital nu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă