Ministerul Justiției, informații de ultimă oră despre situația lui Mario Iorgulescu

2 săptămâni in urmă 26

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022, 21:17 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 21:17

Ministerul Justiției a emis un comunicat care conține informații despre procedurile de extrădare a mai mult persoane celebre din România. Pe listă se numără și Mario Iorgulescu. 

  • CONTEXT: Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 a cauzat un accident mortal, fiind drogat la volan. În finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.

Ministerul Justiției a transmis că urmărește în continuare cazul lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF. Conform autorităților, acesta este în continuare internat într-un spital din Italia. Următorul termen al dosarului este stabilit pe pe data de 31 mai 2022, când este așteptat rezultatul unei noi expertize cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu.

Dosarul lui Mario Iorgulescu, termen pe 31 mai 2022

„După condamnarea definitivă, instanţa de executare a emis un nou Mandat European de Arestare în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, conform hotărârii pronunţate împotriva sus-numitului. Ministerul Justiţiei asistă autorităţile implicate în procedură. 

Judecătoria Sect. 3 a emis un alt mandat european de arestare cu privire la aceeaşi persoană şi care se află pe rolul instanţei din Milano, în Italia. Se aşteaptă rezultatul expertizei, care să stabilească dacă Iorgulescu, în prezent internat, după o primă suspendare a judecăţii pentru 6 luni, are capacitatea de a înţelege, de a voi şi de a sta în judecată. Termenul pentru ambele proceduri este 31.05.2022. Procedură în curs”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Justiției, potrivit News.ro.

Citește și alte știri din fotbal: 

EXCLUSIV 3 echipe din Liga 1 au INTERZIS la transferuri: „UEFA ne-a sancționat”

Soția unui fotbalist de la Clinceni n-a mai rezistat! Mesaj acid pentru Anamaria Prodan și investitorul care s-a „evaporat”: „Gura mică, totul e fake la voi!”

Playtech: BOMBĂ! Pensia pe care o ia Theodor Stolojan la 78 de ani. Mulți vor fi șocați


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă