Ministerul Finantelor acuza institutia condusa de Voiculescu ca nu a trimis solicitarea de alocare a banilor pentru personalul din centrele de vaccinare

1 lună in urmă 2

Ministerul Finantelor va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de indata ce va primi solicitarea de la Ministerul Sanatatii, precizeaza institutia printr-o postare pe pagina de Facebook.

"Referitor la informatiile prezentate in cadrul emisiunii "Romania la Raport", difuzate in data de 15 martie 2021 pe postul de televiziune Romania TV, precizam ca, pana la momentul difuzarii respectivei emisiuni, Ministerul de Finante nu a primit nicio solicitare de la Ministerul Sanatatii referitoare la deschiderea de credite cu destinatia specificata in cadrul aceleiasi emisiuni. Mentionam ca operatiunea de aprobare a deschiderii de credite in cadrul Ministerului de Finante dureaza cel mult o zi lucratoare, din momentul in care aceasta solicitare va fi transmisa de catre Ministerul Sanatatii", scriu reprezentantii Ministerului Finantelor.

Ministerul Sanatatii va face platile zilele urmatoare

Premierul Florin Citu a anuntat marti ca Ministerul Sanatatii va face in urmatoarele zile platile aferente catre personalul medical care-si desfasoara activitatea in centrele de vaccinare anti-COVID-19.

"Am cerut ieri domnului Gheorghita (Valeriu Gheorghita, presedintele CNCAV - n.r.) o informare pe aceasta tema, a trimis o notificare catre Ministerul Sanatatii. Ministerul Sanatatii a spus ca se va face plata in urmatoarele zile. E adevarat ca a intarziat nepermis de mult", a declarat Florin Citu, marti, aflat intr-o vizita de lucru in judetul Dolj.


CITESTE SI:

Ce se intampla cand apar cheaguri de sange in sistemul circulator. Primele semne clare ca poti suferi de trombofilieRadacinile vrajbei dintre Dinescu si Blandiana - Liiceanu: o nota a Securitatii, scrisorile intelectualilor si puciul USLCati romani vaccinati s-au imbolnavit ulterior de COVIDIntrarea Albaniei ii UE lasa litoralul romanesc "cu ochii-n soare"Cine este Anaser Duduianu, interlopul care i-a jefuit pe manelisti. Este dat in urmarire, dar sfideaza autoritatile pe retelele de socializare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă