Ministerul Educatiei: 181 de elevi depistati cu COVID-19 in ultima saptamana. Se constata o scadere a numarului zilnic de infectari

1 lună in urmă 6

Ministerul Educatiei a anuntat, luni seara, ca, in perioada 8-15 martie, s-au infectat cu noul coronavirus 181 de elevi sau prescolari, o medie 22 cazuri/zi. De asemenea, s-au infectat 321 de angajati, media fiind de 40 cazuri/zi.

"Se constata o scadere a numarului mediu zilnic de infectari, atat in cazul elevilor, cat si al personalului, comparativ cu perioada de raportare anterioara (1-10 martie)", a transmis Ministerul, precizand ca anterior media de infectare la copii a fost de 38 de cazuri pe zi, iar la angajati 55 de cazuri pe zi.

De asemenea, in perioada de refrinta activitatea fata in fata a fost suspendata ca urmare a cazurilor confirmate in 216 clase sau grupe de copii.

"Reiteram importanta respectarii tuturor regulilor privind prevenirea infectarii cu virusul SARS-CoV2, precum si importanta testarii in scoli, alaturi de sustinerea campaniei de vaccinare a personalului din educatie", a mai transmis Ministerul Educatiei.

Citeste si:

Drama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TVClotilde Armand a castigat definitiv procesul cu Romprest. Culisele din instanta ale "razboiului gunoaielor" din Sectorul 1Unde mai gasiti locuri libere in tara pentru programarea la vaccinarea anti-Covid. In Bucuresti si 17 judete, niciun loc disponibilMasura drastica a lui Emil Boc: primarul Clujului vrea sa interzica total montarea centralelor de apartament in oras. Motivele invocate de edilDeclaratie controversata a Avocatului Poporului, Renate Weber, la Antena 3: "Vaccinarea anti-Covid este o impunere"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă