Ministerul demisionar al Sănătății a publicat toate achizițiile publice din sistemul medical, făcute de la începutul anului 2020

1 lună in urmă 29

Ministerul Sănătății a publicat în seara zilei de vineri, 3 septembrie, toate achizițiile din sistemul public de sănătate în ultimii aproape 2 ani.

Decizia vine în contextul crizei guvernamentale și a depunerii moțiunii de cenzură de către USR PLUS, moment ce înseamnă practic plecarea miniștrilor acestui partid din Guvern.

Ministrul Ioana Mihăilă a decis, astfel, să publice pe platforma https://data.gov.ro/dataset/achizitii-publice-sanatate toate achizițiile realizate în sistemul medical de la începutul anului 2020 și până în prezent.

Sunt publicate achizițiile realizate de către spitale publice, direcții de sănătate publică, servicii de ambulanță și alte instituții din subordinea Ministerului Sănătații.

Ioana Mihăilă, reprezentantă a USR PLUS în coaliția de guvernare, ar urma să-și dea demisia din cabinetul Cîțu la începutul săptămânii viitoare, potrivit anunțului făcut de Dan Barna.


Citeste si:

Ministrul Novak, cursă fără speranțe la Jocurile Paralimpice. ”În sport nu există minuni”. Care e justificarea ciclistului

 „Copilul meu a avut de suferit de la unii care nu îl plăceau pe tatăl lui ministru”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă