Ministerul de Interne face ancheta la Jandarmerie. Cum i-a oferit institutia lui Alexandru Cumpanasu un autoturism de lux

1 lună in urmă 1

Corpul de control al ministrului de Interne face verificari la Jandarmerie pentru a elucida modul in care institutia a ajuns sa ii ofere lui Alexandru Cumpanasu protectie si un autoturism de lux in 2019, au declarat pentru G4Media.ro surse din Jandarmerie.

Ancheta Corpului de control a fost declansata de un raport din august 2020 al Curtii de Conturi, care a stabilit un prejudiciu de 400.000 in bugetul Jandarmeriei ca urmare a crearii dispozitivului de protejare a lui Cumpanasu. Mihai Fifor, ministrul PSD de Interne de la acel moment, a fost cel care a decis realizarea dispozitivului de protectie.

Alexandru Cumpanasu, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2019 in urma ultra-mediatizarii crimelor de la Caracal, a fost singurul roman care a beneficiat in acel an de protectie de la Jandarmerie, potrivit unui raspuns oficial al institutiei pentru G4Media.

Citeste si:
Mai multe adolescente dezvaluie discutii cu tenta sexuala si propuneri indecente facute de Alexandru Cumpanasu: "Mi-a propus sa fac sex cu sotia si el sa priveasca"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă