Mîndruţă, acid la adresa lui Cristi Puiu şi a lui Carmen Tănase, după participarea lor la protestul anti-mască: ”Și oamenii inteligenți pot fi convinşi să se poarte iraţional”

5 luni in urmă 33


Protestul față de purtarea măştilor în şcoli a atras prezenţa mai multor persoane cunoscute, printre care actriţa Carmen Tănase şi regizorul Cristi Puiu. Jurnalistul Lucian Mîndruţă a publicat un mesaj acid la adresa celor doi, pe care îi compară cu nişte copii mici.


Lucian Mîndruţă consideră că artiştii care merg la mitingurile anti-mască şi anti-Covid sunt ca nişte copii.


Lucian Mîndruță

”Ei ar vrea să treacă mai repede boala asta şi, pentru că nu au o altă soluţie la îndemână, îi dau na-na virusului, măştii sau direct guvernului. Ce nu înţeleg ei este că nu guvernul a adus boala, că nu masca ucide 40-50 de oameni pe zi, că nu măsurile de prevedere oficiale îi ţin pe oameni departe de teatru, cinema sau sala de concert”, scrie Mîndruţă pe Facebook.


Dacă mâine n-ar mai fi guvern în România, dragă Cristi Puiu, tot nu ne-am înghesui în cinema atâţia câți o făceam acum un an. Dacă mâine n-ar mai fi OMS şi nici masca, dragă Carmen Tanase, tot n-am veni la teatru să-l umplem până trebuie să mai aducă uşierul nişte scaune.

Lucian Mîndruţă:

”Cu sau fără guvern, oamenii se vor proteja şi singuri. Pentru că deja le e teamă în mod natural şi rational. Fiecare ştie pe câte cineva bolnav acum, aproape fiecare a citit sau a auzit de câte-un deces pe lângă el”.


Ce vă doriţi voi, să plece virusul şi să vină oamenii înapoi la spectacol, nu se poate întâmpla, dacă nu îl învingem. Ori să crezi că îl invingem dacă înlăturăm cele mai modeste mijloace de prevedere pe care le avem… Asta nu e decât un semn că şi oamenii inteligenţi şi talentaţi pot fi, câteodată, convinși de mulțime să se poarte iraţional.

Lucian Mîndruţă:

Iulian Capsali, una din vocile din România care diseminează teoria luptei împotriva “puterii globaliste”, a publicat pe pagina sa mai multe imagini cu actriţa Carmen Tănase și cu Cristi Puiu, atât înaintea protstului, cât şi în ziua desfășurării manifestației anti-mască de la Universitate.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă