Milionarul Mohammad Murad a fost reținut de Poliție în ziua Alegerilor Locale

4 luni in urmă 46

Milionarul Mohammad Murad, candidat independent, la Alegerile Locale din Mangalia ar fi fost prins în flagrant de Poliție în timp ce împărțea bani din portbagaj pentru mituirea alegătorilor, conform cancan.ro. 

Milionarul candidat la primăria Mangalia, după ce inițial își depusese candidatura la Primăria Constanța, însă a fost nevoit să se retragă din cursă. Milioanrul libanez avea șanse uriașe la postul de primar al orașului Mangalia și era văzut drept un salvator de către cetățenii orașului. Mohammad Murad nu este la prima abatere de acest fel. În urmă cu o săptămână i s-a făcut o plângere penală pentru coruperea şi inducerea în eroare a alegătorilor.

Milionarul a fost acuzat că a distribuit persoanelor în vârstă din perimetrul Neptun-Olimp pliante care imită prin culoare şi formă vechile carnete de economii CEC, pe care sunt inscripţionate valoarea de 10.000 de lei şi numele candidatului Mohammad Murad.

VEZI VIDEO cu MOMENTUL FLAGRANTULUI AICI

00 Alegeri Locale. Răsturnare de situație în București. Primele rezultate parțiale la Primăria Capitalei și la Sectoare

00 Alegeri Locale pe județe și orașe. Rezultate parțiale LIVE Update

Cine este Mohammad Murad: milioaner și jurat de televiziune

Mohammad Murad este un afacerist de succes în România. Acesta are diferite hoteluri în România, însă iese în evidență prin deținerea lanțurilor hoteliere Phoenicia. Pe lângă afacerile din zona horeca, afaceristul de origine libaneză cochetează și cu televiziunea. Acesta a apărut deja în două emisiuni produse de Pro TV: Șef sub Acoperire și Imperiul Leilor. Conform capital.ro, Mohammad Murad are o avere de aproximativ 150.000.000 de euro.

Mohammad Murad arestatMohammad Murad in timp ce dadea explicatie Politiei, imediat dupa flagrant

Afaceristul a venit în România în anul 1982 ca să studieze medicina, însă după 30 de ani a ajuns unul din cei mai bogați afaceriști ai României, bifând afaceri ca Mandy Foods, Springtime sau diferite restaurante  de renume pe litoralul românesc.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă