Milionarii din fotbal. Câți bani încasează în 2021 Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar sau Mbappe

1 lună in urmă 18

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Sports Show a întocmit un clasament al celor mai bine plătiți jucători din lume, pe baza salariului și a sumelor încasate din contracte de publicitate. În mod surprinzător, Messi îl depășește în acest an pe Cristiano Ronaldo la venituri, dar acest lucru se datorează mutării la PSG, unde va primi cel puțin 35 de milioane de euro pe an, fără bonusuri.

Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit om care deține un cont de Instagram, cu 338 de milioane de urmăritori. Firmele care vor să se asocieze cu Cristiano Ronaldo trebuie să achite cel puțin 1,5 milioane de dolari pentru o singură postare.

Top 10 al celor mai bine plătiți fotbaliști în 2021 (salariu + contracte de sponsorizare)

Galerie Foto

VIDEO Messi a debutat recent pentru PSG, noua sa echipă

UEFA elimină fair-play-ul financiar! Va apărea o taxă de lux pentru cluburile bogate

UEFA este gata să propună un proiect prin care fair-play-ul financiar să fie înlocuit cu niște sancțiuni financiare, anunță The Times.

Conform sursei citate, UEFA este gata să înlocuiască fair-play-ul financiar, după 10 ani, cu o taxă de lux. Cluburile care participă în cupele europene ar urma să fie obligate să aibă un plafon salarial care să acopere cel mult 70% din valoarea încasărilor.

Echipele care nu vor respecta acest prag vor fi amendate, iar banii adunați vor fi împărțiți de echipele care au respectat plafonul. Fair-play-ul financiar le impune cluburilor să nu cheltuie mai mult decât încasează.

Etichete: leo messi , cristiano ronaldo , neymar , gareth bale , paul pogba , robert lewandowski , david de gea , antoine griezmann , kylian mbappe , salarii fotbalisti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă