Milioane de creaturi Joro, cu opt picioare, invadează un stat american: Parcă suntem în filmul de groază ”Arachnophobia” VIDEO

2 săptămâni in urmă 44

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 05:00

0 citiri

 Parcă suntem în filmul de groază ”Arachnophobia” VIDEO

Un fenomen îngrozitor s-a produs recent într-un stat american, unde milioane de creaturi cu opt picioare provenite din Asia au invadat pur și simplu nordul Georgiei. Experții de la Universitatea locală au afirmat că uriașii păianjeni Joro au ajuns în America pe un container, însă ei nu sunt periculoși pentru oameni.

Această specie denumită Trichonephila clavate este originară din Coreea de Sud, China, Taiwan și Japonia, dar apariția unui număr uriaș de astfel de insecte a speriat locuitorii din 25 de districte din Georgia, precum în filmul de groază ”Arachnophobia”, potrivit Smithsonian.

Potrivit declarației lui Rick Hoebeke de la Muzeul natural de istorie din Georgia, Statele Unite, primul dintre păianjenii Joro, care au o lungime de aproximtiv 7,6 centimetri, a fost descoperit în anul 2014, la 128 de kilometri de orașul Atlanta.

”Cel mai probabil acești păianjeni au călătorit într-un container venit din Asia, într-un port american”, a spus expertul. Comunitatea de astfel de insecte s-a răspândit acum în toată Georgia, existând milioane de exemplare.

Un copil genial uimește lumea: ”Sunt de pe Marte, am renăscut pe Pământ să salvez omenirea de Apocalipsă” VIDEO

Un raport al unei invazii de 300 de păienjeni Joro a fost comunicat de unul dintre proprietarii de case din acest stat american, care arăta că toată veranda casei sale fusese acoperită cu pânze de o adâncime de circa 3 metri.

Însă, experții au anunțat că păianjenii Joro nu sunt periculoși, iar oamenii și animalele nu sunt expuse vreunui risc. În schimb, entomologul american Nancy Hinckle a spus că există avantaje de pe urma acestor creaturi, deoarece păianjenii Joro elimină alte insecte iritante și gândaci, care dăunează agriculturii, scrie Nature World News.

Descoperirea care surprinde lumea: Fenomenul formidabil prin care continentele au scos ”capul” din apă VIDEO

Citeste si:

Cum a ajuns Vladimir Putin omul care să reînvie Alianța Nord-Atlantică. „E la fel ca în vremurile sovietice”

Ministrul Apărării din Rusia, Serghei Şoigu, a acuzat NATO luna trecută că adună treptat forţe în apropierea graniţelor Rusiei şi că nu doreşte să discute cu Moscova despre securitatea...

 Mașinăria politică a lui Trump, finanțată din bani publici

Donald Trump și membri importanți ai administrației sale au transformat guvernul federal într-o mașinărie politică finanțată cu banii contribuabililor, încălcând legea SUA, susține...

Sursa: Ziare.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă