"Miliardarul" Virgil Ianţu, acid cu fotbalistul român al zilelor noastre: "Le licăre ochii când văd maşinile"

1 lună in urmă 31

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Ianţu, 49 de ani, prezentator de emisiuni de succes şi cântăreţ, s-a arătat acid cu fotbalistul român, cu conducătorii din fotbal şi cu cei din handbal, dar s-a declarat alături de selecţionerul Mirel Rădoi, considerat vinovat pentru ratarea calificării la EURO 2020.

Printre altele, Ianţu a moderat "Vrei să fii miliardar" şi "Copiii spun lucruri trăsnite". 

Virgil Ianţu critică atitudinea fotbalistului român, care nu mai are plăcerea de a juca fotbalul

"Foarte multă lume l-a acuzat, l-a blamat pe Mirel Rădoi. Băi, Rădoi e de vină pentru necalificarea asta. Nu ştiu dacă Rădoi e de vină că în ultimii 30 de ani  să fie condus sportul ăsta cum a fost condus. Nu ştiu dacă Rădoi este de vină că la conducerea cluburilor de fotbal, româneşti, au ajuns doar oameni care trebuie să fie în cu totul alt loc şi au ajuns la un moment dat (n.r. la închisoare), care au făcut afaceri cum au făcut. 

Care au distrus şi cluburile uite că nu mai există. Nu mai există nici Poli, nici Inter Sibiu. ... Uită-te cu FCSB, cu Steaua, nişte aberaţii. Adică echipe de tradiţie, cluburi de tradiţie.

Naţionala României nu are cum să funcţioneze când în campionatul românesc tu ai atâţia jucători străini. Adică foarte, foarte mulţi jucători străini. ...

Educaţia pe care o au jucătorii români este precară. La ei nu mai simţi pasiunea. ... Eu nu mai văd în ochii jucătorilor de astăzi să licărească, când văd mingea în iarbă să tremure de bucurie. Să le fie dor de mirosul ăla de iarbă. Le licăre ochii când văd maşinile alea pe care le au alţii şi pe care ...", a afirmat Ianţu la Digi Sport Matinal.

Ianţu critică şi conducerea echipei CSM Bucureşti

CSM Bucureşti nu traversează cea mai bună perioadă sportivă, iar situaţia financiară a echipei este gravă. 

"Nu poţi emite pretenţii (n.r. să ai performanţe) atunci când nu-ţi plăteşti jucătoarele. Am avut posibilitatea să discut cu foarte multe jucătoare de la CSM Bucureşti. Cu Carmen Martin, de exemplu, am stat de vorbă şi am întrebat-o, măi, de ce stai în România, de ce nu te duci în altă parte?

Mi-a spus că îi place în România, că se simte ca acasă. Că oamenii sunt ... Să ai unele dintre cele mai bune jucătorare din lume şi să nu le plăteşti?!", a afirmat Virgil Ianţu la Digi Sport Matinal.

Etichete: csm bucuresti , digi sport matinal , virgil iantu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă