Miliardarul rus Roman Abramovich face dezvăluiri de senzație despre modul în care schimbă managerii de pe banca lui Chelsea!

4 săptămâni in urmă 3

Proprietarul lui Chelsea, Roman Abramovich, a trecut prin 15 schimbări de manager de când a preluat echipa de pe Stamford Bridge în 2003, iar acum vorbește pentru prima dată despre acest lucru.

Magnatul rus susține că fiecare destituire se face doar pe baza proiectelor pe termen lung ale clubului londonez.

Miliardarul rus Roman Abramovich și-a apărat public politica sa  brutală de a da afară antrenorii de la Chelsea Londra: „Suntem pragmatici”

Roman Abramovich a subliniat că fiecare demitere de antrenor la Chelsea a fost făcută având în vedere proiectul pe termen lung al clubului.

Abramovich a schimbat 15 manageri de când a preluat clubul de pe Stamford Bridge în 2003, a concediat 7 dintre ei și chiar i-a înmânat lui Jose Mourinho faimosul formular P45, în două ocazii separate.

Cel mai recent manager pe care l-a dat afară a stârnit furia în rândul fanilor The Blues.

Legenda clubului Frank Lampard și-a pierdut slujba de antrenor principal la sfârșitul lunii ianuarie, după doar 18 luni la conducerea celor de la Chelsea.

Fostul căpitan al lui Chelsea s-a autodepășit în primul său sezon la cârma echipei lui Abramovich și a reușit să termine în Top 4 Premier League, în ciuda embargoului impus la transferuri din pauza de vară.

Cu toate acestea, după ce a cheltuit aproape 275 de milioane de euro înaintea sezonului actual pe aducerea de jucători noi, fostul mijlocaș al Angliei a căzut victimă „călăului” de manageri Roman Abramovich, pe fondul unei perioade slabe a lui Chelsea în Premier League, cu doar o victorie în ultimele 5 meciuri jucate cu Lampard pe bancă.

Într-un interviu extrem de rar, proprietarul celor de la Chelsea a declarat pentru Forbes că filosofia celor de pe Stamford Bridge este „cu siguranță concentrată pe performanță și, în același timp, solidară, incluzivă și diversă. Ambele elemente sunt esențiale pentru succesul nostru și unul nu funcționează fără celălalt”.

El a adăugat: „Cred că am arătat că suntem pragmatici în alegerile noastre. Și suntem confortabili să facem schimbările corecte la momentul potrivit pentru a ne asigura că ne putem îndeplini ambițiile pe termen lung”.

Strategie de viitor: „Cei care ni se alătură înțeleg obiectivele”

Abramovich insistă asupra faptului că strategia lui de angajare și concediere are întotdeauna în centrul atenției cele mai bune interese ale clubului

„Sper ca acest lucru să spună ceva și despre claritatea ambițiilor pe termen lung ale clubului. Cei care ni se alătură înțeleg obiectivele atât de pe teren, cât și rolul pozitiv pe care clubul îl joacă în comunitate”. a subliniat Abramovich.

Nici o echipă engleză nu a câștigat mai multe trofee decât Chelsea de când Abramovich a preluat clubul de pe Stamford Bridge, care are în palmares 5 titluri în Premier League, 5 Cupe ale Angliei, 3 Cupe ale Ligii, două trofee Europa League și unul de UEFA Champions League, cucerite în timpul domniei sale de 18 ani.

 

 

The post Miliardarul rus Roman Abramovich face dezvăluiri de senzație despre modul în care schimbă managerii de pe banca lui Chelsea! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă