Miley Cyrus, moment stânjenitor în timpul unui concert. A rămas fără bluză pe scenă

1 săptămână in urmă 21

Miley Cyrus a avut parte de o situație neplăcută în timpul unui concert. Artista internațională a rămas fără bluză în fața fanilor săi. Ea s-a întors cu spatele și și-a acoperit sânii, apoi a mers să se schimbe.

Concertul susținut de Miley Cyrus de Anul Nou cu siguranță va fi unul de neuitat pentru fanii săi. Artista a avut parte de un incident vestimentar. Topul pe care îl purta s-a desprins, astfel că a rămas cu sânii la vedere. Pentru a trece peste această situație stânjenitoare, vedeta s-a întors cu spatele și l-a lăsat să cadă, mergând, în timp ce cânta, spre spatele scenei, de unde s-a întors cu un sacou roșu pe ea, conform Daily Star.

„Cu siguranță toată lumea se uită la mine acum”, a glumit apoi Miley Cyrus. „Chiar și așa sunt cele mai multe haine pe care le-am purtat vreodată pe scenă”, a continuat nepoata lui Dolly Parton. Momentul cu artista în vârstă de 29 de ani s-a răspândit imediat pe Internet.

miley-cyrus-i-a-cazut-bluza-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Prietenul său, Pete Davidson, a făcut o glumă după această întâmplare: „Am auzit că s-ar putea să fi avut o mică alunecare de sâni, așa că, în semn de solidaritate, iată sânii mei”. El și-a ridicat apoi bluza.

Miley Cyrus, regina controverselor

Percepută mare parte din viață ca micuța inocentă din „Hannah Montana”, Miley Cyrus s-a luptat foarte mult să schimbe percepția publicului atunci când a crescut. Ea stârnit mari controverse când în videoclipul piesei „Wrecking Ball, a apărut în ipostaze provocatoare, imaginea cu ea goală pe o uriașă bilă suspendată devenind virală.

FOTO: Captură YouTube, Instagram, Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă