Milan - Bologna: ”Rossonerii” au opt victorii și o remiză în ultimele 9 dispute cu Bologna

5 luni in urmă 42

În ediția trecută de campionat, AC Milan s-a clasat pe poziția a 6-a, iar Bologna, pe cea de-a 12-a. Statistica întâlnirilor directe e net favorabilă ”diavolilor milanezi”, care au 8 victorii și o remiză în ultimele 9 confruntări. Sezonul trecut, Milan s-a impus cu 5-1 acasă și cu 3-2 în deplasare. În 5 din ultimele 6 ”directe” au marcat ambele formații. 

Dacă ediția 2019-20 s-a încheiat cu regretul ”rossonerilor” de a nu fi prins un loc de Liga Campionilor, aceștia au acum ocazia să își ia revanșa. Milanezii au încheiat campionatul cu 9 victorii și trei remize, insuficiente însă pentru a se clasa între primele patru formații. Bologna, de partea cealaltă, a fost aproape de retrogradare aproape tot sezonul însă a reușit, în cele din urmă, să respire ușurată încă o dată. 

”Rossonerii” au început cu o victorie în Europa League, 2-0 pe terenul celor de la Shamrock Rovers, grație golurilor lui Zlatan Ibrahimovic și Calhanoglu. Contra irlandezilor, Stefano Pioli nu a putut conta pe trei dintre fundași, Alessio Romagnoli, Mateo Musacchio și Andrea Conti, accidentați, iar aceștia nu fac parte nici azi din lot. În tabăra Bolognei nu sunt absențe notabile. 

Absența celor trei fundași nu e singura îngrijorare a milanezilor. Aceștia vor trebui să depășească și o problemă care ține de moral, deoarece în ultimele două sezoane au pierdut meciurile de debut în Serie A, cu Udinese și Napoli. Însă modul în care au încheiat ediția trecută, cu 9 victorii și 3 remize, și cu minimum 2 goluri marcate în 11 din ultimele 12 etape ar putea să compenseze acest neajuns. 

Pont: 1 solist, cota 

Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu

Libertatea

Playtech: România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Rusia şi Bulgaria! Profeția omului care a prevăzut moartea lui Ceaușescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă