Milan a decis: Ibrahimovic rămâne pe San Siro! Ce salariu va încasa suedezul

3 săptămâni in urmă 1

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Starul suedez, revenit la națională în această lună, după o pauză de aproape cinci ani, are contractul scadent la finalul acestei stagiuni, însă prestațiile sale entuziasmante i-au determinat pe conducătorii lui AC Milan să-i prelungească înțelegerea.

Milan a decis: Ibrahimovic rămâne pe San Siro! Ce salariu va încasa suedezul

Calcio Mercato scrie că prelungirea este doar o formalitate, având în vedere numeroasele discuții care au existat între cele două părți în ultime săptămâni. În schimb, vor exista anumite modificări la nivel salarial.

Zlatan Ibrahimovic va primi în continuare un salariu de 7 milioane de euro, însă partea fixă a remunerației va fi redusă, urmând să fie introduse mai multe bonusuri de performanță, scrie sursa citată.

"Zlatan încă se simte ca un jucător de mare clasă, iar Milan a decis să-i prelungească înțelegerea", notează italienii.

Anunțul oficial privind noul contract al lui Ibrahimovic ar urma să fie făcut chiar înainte de finalul actualei stagiuni. Milan, locul secund în Serie A, cu 59 de puncte, la șase lungimi de liderul Inter, speră să revină în Champions League din stagiunea următoare.

17 goluri a marcat Ibrahimovic la AC Milan în cele 23 de apariții din acest sezon40 de ani va împlini Zlatan la data de 3 octombrie

Zlatan, despre prelungirea contractului cu AC Milan: "Dacă Paolo Maldini vrea, totul e parafat"

Fotbalistul de 39 de ani a spus recent că este de acord cu prelungirea contractului și nu va ezita să semneze dacă și conducerea lui Milan este de acord.

"Milan e singura echipă unde am emoții, am multă responsabilitate, mă simt un lider. Vreau să învăț multe pe cei de lângă mine.

Chiar și când eram aici, la festival, vorbeam mereu cu antrenorul Stefano Pioli și cu Maldini.

Când trece o zi fără să fiu la Milan e ca și cum nu-mi văd copiii.

Am venit la Milan ca să câștig trofee, acum aștept să vorbim despre prelungirea contractului. Totul depinde de Paolo Maldini, dacă el vrea, totul e parafat", spunea Ibrahimovic, la începutul acestei luni.

Etichete: italia , serie a , ac milan , zlatan ibrahimovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă