Miki Buzărnescu și Marco Dulca, schimb de replici pe rețelele sociale, după comentariul postat de jucătoarea de tenis

3 săptămâni in urmă 14

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Galerie Foto

Cei doi nu s-au sfiit să se afișeze pe rețelele sociale, acolo unde postează poze împreună și au schimburi de replici la rubrica de comentarii.

Cel mai recent exemplu este la o imagine încărcată de fotbalistul Chindiei, din vacanța pe care o petrece în Maldive, alături de partenera sa.

"Bun și fotograful", a comentat "Miki" Buzărnescu la poza postată de Marco Dulca.

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună de la 19:05, pe Digi World, în Digi Online.

"E ok...", a replicat fotbalistul, care a primit ulterior câteva inimioare din partea partenerei sale.

Schimbul de replici dintre Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu

marco

Marco Dulca / Foto: Instagram @marcodulca

Buzărnescu şi Dulca au plecat în concediu în Maldive

Miki, care este jucătoare de tenis, şi Marco, fotbalist la Chindia Târgovişte, tocmai au plecat în Maldive, acolo unde vor petrece un concediu la soare, pe plajele pe care tot mai mulţi români aleg să meargă în perioada rece de la noi. 

Cei doi au urcat pe Instastory poze şi filmuleţe de la sosirea pe insula din Oceanul Indian, acolo unde populaţia ţării cu capitala la Male trăieşte pe 250 de insule dintre cele 1.192 câte formează întregul arhipelag.

Puţini le dădeau şanse celor doi să aibă o relaţie mai lungă, însă pare că ei se înţeleg de minune, iar susţinerea de care se bucură din partea familiilor pare să fie suficientă pentru liniştea lor.

Mereu mi-am ținut viata privata departe de lumina reflectoarelor și asa vreau sa rămână în continuare”, a spus la un moment dat Mihaela Buzărnescu, la ieșirea din stadion, după unul dintre meciurile jucate de Marco.

Ce spune Cristi Dulca despre Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu

Fostul internațional Cristi Dulca a acceptat să vorbească pentru prima dată despre relația dintre fiul său și jucătoarea de tenis.

"Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca, pentru playsport.ro.

Întrebat despre diferența de vârstă dintre fiul său și Mihaela Buzărnescu, Cristi Dulca a răspuns: "Ce vârstă are dragostea?".

Etichete: mihaela buzărnescu , marco dulca

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă