Mike Tyson revine în ring la începutul lui 2022! Cine ar putea fi viitorul adversar al fostului mare pugilist american

3 săptămâni in urmă 13

La aproape un an de la revenirea lui în box, cu un meci demonstrativ împotriva lui Roy Jones Jr, Mike Tyson (54 de ani) amenință că își va pune iar mănușile pe mâini într-o partidă oficială.

Data, luna februarie 2022. Cel puțin așa susține ziarul englez „Tne Sun” și asta a fost lăsat de înțeles în ultimul său mesaj pe Instagram.

Americanul apare cu un tricou pe care se pot citi cuvintele „Back at it”. Nu este clar cine ar putea fi rivalul lui.

Mike Tyson revine în ring la începutul lui 2022! Cine ar putea fi viitorul adversar al fostului mare pugilist american

„Kid Dinamite” a declarat că va fi un adversar care îl va solicita, ținând cont că va face față acestei noi provocări. Aparent, și unii dintre urmăritorii săi de pe Instagram îi spun deja același lucru, doi dintre ei aruncând deja pe piață zvonuri, youtuberii și influencerii Jake și Logan Paul.

Aceștia au declarat că următorii doi rivali ai lui Iron Mike ar fi Héctor López sau Javier Martínez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mike Tyson (@miketyson)

Logan Paul a avut șansa de a încrucișa brațele cu Floyd Mayweather, într-un meci demonstrativ, în care „Money” și-a dominat adversarul dar fără să exagereze, astfel că Logan a îndurat opt ​​runde în picioare.

Mike Tyson a fost campionul absolut la categoria grea şi rămâne cel mai tânăr câştigător al titlurilor din boxul profesionist WBC, WBA şi IBF la această categorie. A captat atenţia întregii lumii prin intermediul sportului, la fel ca şi Muhammad Ali.

58 de meciuri la profesioniști, cu 50 de victorii

A câştigat titlul WBC la numai 20 de ani printr-un KO tehnic în runda a doua împotriva lui Trevor Berbick. De-a lungul carierei sale, Tyson a devenit bine-cunoscut pentru stilul său agresiv în box şi la intimidare, precum şi pentru comportamentul controversat atât în interiorul, cât şi în afara ringului.

În întreaga sa carieră de boxer profesionist a disputat 58 de meciuri. A avut 50 de victorii, dintre care 44 prin KO, şase înfrângeri şi două partide nedisputate, arată www.biography.com.

În noiembrie 2020, Mike Tyson a boxat cu un alt fost campion al greilor, Roy Jones Jr., într-un meci demonstrativ la Los Angeles, partida terminându-se la egalitate, prin decizia juriului.

The post Mike Tyson revine în ring la începutul lui 2022! Cine ar putea fi viitorul adversar al fostului mare pugilist american appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă