Mike Tyson a anunțat data meciului cu Evander Holyfield: „Voi câștiga pe 29 mai”

2 săptămâni in urmă 1


Mike Tyson a anunţat că că îl va înfrunta în ringul de box pe rivalul său Evander Holyfield în data de 29 mai, la aproape un sfert de secol de la precedentul lor duel, informează Agerpres, care citează Boxingnews24.com.


Cei doi pugiliști americani s-au întâlnit ultima dată pe 28 iunie 1997, într-unul dintre cele mai controversate partide de box din istorie.


„Vreau doar ca toată lumea să ştie că va fi un meci cu Holyfield. Holyfield este un om umil, ştiu asta, este un om al lui Dumnezeu, dar şi eu sunt un om al lui Dumnezeu şi voi câștiga pe 29 mai”, a precizat Tyson, în cursul unui live pe Instagram.


Acesta anunţ este oarecum surprinzător, în condiţiile în care Holyfield şi staff-ul său au declarat luni că negocierile cu tabăra lui Mike Tyson nu au ajuns la niciun rezultat.


„Am negociat cu bunăvoinţă în tot acest timp şi se pare că tocmai ne-am irosit timpul”, a spus Kris Lawrence, managerul lui Holyfield.


Până în acest moment, cei din staff-ul lui Holyefield nu au confirmat acest anunț al lui Tyson.


Mike Tyson are 54 de ani, în timp ce rivalul său Evander Holyfield a trecut de 58 de ani.


Cei doi mari pugiliști s-au întâlnit ultima oară în urmă cu 24 de ani, într-o partidă disputată la cazinoul MGM Grand din Las Vegas, SUA.


Atunci, Tyson a fost descalificat de arbitru după ce l-a mușcat pe Holyfield de ureche, în runda a treia a luptei.


Ulterior, Tyson a fost amendat cu 3 milioane de dolari și i-a fost retrasă pentru un an licenţa de boxer.


FOTO: EPA


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă