Mihăiță Pleșan a trăit un coșmar în Rusia și a rămas fără bani: „Mi-au spus că a intrat clubul în faliment!” EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 5

Mihăiță Pleșan a trăit un coșmar în Rusia! Fostul mijlocaș de la FCSB încearcă să-și recupereze banii promiși de cei de la Volga, club care a intrat însă în faliment.

Invitat la ProSport Live, Mihăiță Pleșan susține că FIFA a întârziat mult prea mult să judece cazul său și este conștient că o decizie dată de TAS cu greu mai poate fi întoarsă.

Retras din cariera de fotbalist în 2014, Pleșan a avut singura aventură în străinătate la Volga, pentru care a jucat între 2010 și 2013.

Mihăiță Pleșan și „țeapa” primită în Rusia: „Mi-au spus că a intrat clubul în faliment!”

„Lucrez cu o firmă mare de avocatură din lume care se ocupă de creanțe. În cazul meu, avocații lucrează, din păcate când TAS-ul dă un verdict, e foarte greu să ataci. În motivarea deciziei la mine, se poate crea un precedent.  Vom vedea ce va fi, eu am mare încredere în casa de avocatură care mă reprezintă. E situația de la echipa din Rusia. La mine e închis, tribunalul de la TAS a dat verdictul, ei încearcă. La mine, FIFA a întârziat doi ani și jumătate să judece cazul și, după doi ani și jumătate, au spus că a intrat clubul în faliment.

Dacă eu aveam o decizie de la FIFA, arbitrul de la TAS nu mai putea să spună asta. La mine au fost doi ani și jumătate, din 2013 în 2016. Eu când am aflat că au mutat totul pe o altă firmă, noi ne-am numit prima dată Volga, apoi Olimpiyets. Au găsit avocații probele și ne-am dus din nou, FIFA a zis că rămâne aceeași decizie, apoi m-am dus la TAS. Ei au spus că aveam 30 de zile să demonstrez. Creez un precedent, dar se poate întâmpla același lucru”, a spus Mihăiță Pleșan, la ProSport Live.

Fostul internațional român a dezvăluit și ce planuri are în momentul de față și nu exclude să conducă o Academie de Fotbal: „Am fost în China, am avut un proiect în care am făcut 5.000 de academii, ei speră să organizeze Campionatul Mondial. Am fost coordonator de poiect. În momentul ăsta sunt în discuții cu o asociație care deja există. Dacă vor fi perspective, voi lucra. Dacă nu, probabil îmi voi face o academie de fotbal”.

The post Mihăiță Pleșan a trăit un coșmar în Rusia și a rămas fără bani: „Mi-au spus că a intrat clubul în faliment!” EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă