"Mihăilă s-a întors de la națională cu mari probleme!". D'Aversa, detalii despre accidentare + Man, titular cu Milan

1 lună in urmă 18

  • Liga 1: Dinamo - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Presa din Italia a scris că românul are dureri la mușchii aductori, iar Parma a anunțat astăzi că Mihăilă nu va face parte din lotul echipei pentru meciul cu Milan, chiar dacă accidentarea nu este una gravă.

D'Aversa: "Mihăilă s-a întors de la națională cu mari probleme!"

Întrebat despre situația lui Valentin Mihăilă, Roberto D'Aversa a explicat că fostul jucător al Craiovei a venit cu probleme de la naționala României. Fotbalistul Parmei a jucat 76 de minute în meciul cu Macedonia de Nord, în care a reușit un gol (3-2), 66 de minute contra Germaniei (0-1) și 9 împotriva Armeniei (2-3).

"Mă așteptam la întrebarea despre Mihăilă, pentru că au fost multe discuții legate de timpul care îi este oferit de antrenor. Nu-mi place să discut individual, dar, când am ajuns eu aici, Mihăilă avea un singur meci.

După aceea, a strâns un număr important de meciuri, pentru că are calități extraordinare. Mihăilă nu s-a simțit foarte bine nici la echipa națională, s-a întors de acolo cu mari probleme. A jucat cu infiltrații, iar noi am încercat să-l protejăm", a declarat D'Aversa, potrivit forzaparma.it.

Dennis Man, anunțat titular în Parma - AC Milan

Antrenorul Parmei a anunțat că Dennis Man are șanse foarte mari să fie titular în meciul cu AC Milan, având în vedere forma bună a românului și absențele numeroase din lot.

"În ceea ce privește atacul, suntem bine din punct de vedere numeric. Îi avem la dispoziție pe Gervinho, Man, Pelle, Traore, de la Primavera, dar și pe Cornelius. Corneliu este disponibil, dar nu pentru 90 de minute, așa că vom discuta cu medicul", a mai spus D'Aversa.

Înaintea jocului de acasă, de sâmbătă, Parma este pe locul 19, penultimul, în Serie A, cu 20 de puncte, patru în spatele celor de la Torino, care ocupă a 17-a poziție, prima care asigură menținerea în prima divizie.

  • 10 meciuri, un gol și două pase decisive a strâns Dennis Man la Parma
  • 14 partide, trei goluri și două pase decisive are Mihăilă
Etichete: ac milan , parma , dennis man , valentin mihaila , roberto d'aversa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă