Mihăilă, OUT aproape o lună! Veste teribilă din Serie A: GSP a aflat problema românului

1 lună in urmă 7

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021, 21:06 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 21:44

Valentin Mihăilă (21 de ani), folosit sâmbătă doar din minutul 77 cu Benevento de Parma (2-2), a trebuit să părăsească antrenamentul de azi al ”cruciaților” din cauza unor probleme musculare.

Veste proastă pentru penultima clasată în Serie A în tentativa disperată de a evita retrogradarea. Roberto D'Aversa va fi nevoit să renunțe la serviciile lui Valentin Mihăilă în următoarele etape în Serie A. 

Extrema română s-a accidentat la antrenamentul de azi de la Collecchio pe care l-a și întrerupt din cauza durerilor musculare, plecând la vestiar. Același necaz l-a pățit Wylan Cyprien.

Valentin Mihăilă lipsește între două și patru săptămâni

Potrivit informațiilor obținute de GSP de la Gazzetta di Parma, Mihăilă are probleme la aductori și perioada de absență de pe gazon ar fi între 15 și 30 de zile. Perioadă în care ar rata partidele cu Milan, Cagliari, Juventus și Crotone. Verdictul clar va fi dat de medicii clubului gialloblu după ce va efectua un RMN. 

Valentin nu a fost utilizat decât din minutul 77 de Parma în meciul de la Benevento (2-2), în care l-a înlocuit pe Gervinho, fără a se remarca deloc. Are două goluri în campionat, cu Fiorentina și Roma, plus altul marcat în Cupă, contra lui Lazio.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Unul la națională, altul la club » Pușcaș, gol pentru Reading, după ce a „îngropat” România la Erevan

Dennis Man și Valentin Mihăilă, considerați „rezerva de aur a Parmei”: „Sunt singurul motiv de bucurie, pot pleca la vară pe sume importante”

Playtech: BOMBĂ! Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă