Mihăilă, "devastator" în meciul Parma - Roma, cu gol din pasa lui Man, numit "Super-MAN". Notele primite de români

1 lună in urmă 2

Liga 1: Chindia - Astra, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Poli Iași, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Fostul mijlocaș al Craiovei a primit cea mai mare notă dintre toți jucătorii, la egalitate cu Brugman.

Valentin Mihăilă, MVP-ul meciului, iar Dennis Man, printre cei mai buni

"Vorbește aceeași limbă cu Man, noi nu înțelegem română. A trecut furtunos pe lângă Mancini și Bruno Peres și a avut sânge foarte rece în fața lui Pau Lopez, deblocând meciul.

A participat la acțiunea care a dus la acordarea penalty-ului din care a marcat Hernani, i-a pasat o singură dată lui Man, care nu a avut atât de mult sânge rece în fața portarului. Devastator! A fost înlocuit cu Karamoh în minutul 82", a scris publicația italiană Parmalive.

Dacă Mihăilă a fost MVP-ul meciului, Dennis Man a fost și el printre cei remarcați. Fostul atacant de la FCSB a primit nota 7,5 și a fost numit Super-Man

"Super-MAN" a jucat natural, dar performanța românului astăzi este practic perfectă. Imbatabil în duelurile unu-la-unu, i-a pasat decisiv lui Mihăilă, care a deschis scorul. A fost aproape de gol în debutul reprizei secunde, dar e în bine că Parma nu a plătit pentru ratarea lui", a scris sursa citată.

"Parma romena!" Mihăilă, gol din pasa lui Dennis Man, cu AS Roma!

Românii Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost decisivi pentru Parma, care a obținut o super victorie cu AS Roma în etapa a 27-a. În minutul 9, Man a pasat, iar Mihăilă a marcat.

Man a mai ieșit o dată la rampă și a fost aproape să înscrie și el în minutul 48, când portarul a parat senzațional șutul fostului jucător de la FCSB.

Patronul Parmei, Kyle Krause, a avut o reacție care spune totul după ce a văzut faza din tribună. Americanul de 58 de ani a aplaudat în picioare reușita sută la sută românească.

VIDEO cu rezumatul meciului Parma - AS Roma 2-0:

Etichete: dennis man , valentin mihaila , parma as roma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă