”Mihăilă a fost devastator, e copilul revoluției de la Parma!” Reacțiile din presa italiană

3 zile in urmă 20

Serie A: AC Milan - Inter, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra Giurgiu - Dinamo, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Atacantul român a jucat titular și s-a remarcat prin incursiunile sale în viteză care au creat mereu pericol la poarta friulanilor. 

Iar evoluția sa a fost lăudată de presa din Italia. Cei de la sportparma.com i-au acordat cea mai mare notă de la gruparea emiliană, 7.  

”Mihăilă a fost copilul revoluției de la Parma. L-a lăsat pe Gervinho în tribună, a contribuit la primul gol și a obținut cu mare istețime penalty-ul de 2-0.

Când a avut teren liber în față a fost devastator. A terminat benzina la jumătatea reprizei secunde”, au scris cei de la sportparma.com.    

Aceștia au apreciat și curajul lui Roberto D’Aversa de a renunța la doi titulari de drept, Gervinho și Kurtic, și de a se baza pe viteza lui Mihăilă.

”Mihăilă a fost ca un ghimpe pentru apărarea lui Udinese”

Iar site-ul tuttomercatoweb.com îl consideră pe fostul jucător al Universității Craiova printre cei mai buni din teren.

”A fost mereu ca un ghimpe în spinarea apărătorilor friulani. A participat la acțiunea golului de 1-0 și a obținut penalty-ul prin care s-a majorat diferența.

În repriza a doua a mai scăzut ritmul, de aceea ia nota 6,5 și nu 7. A fost înlocuit cu Bruno Alves, cel care este vinovat la egalare”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com

Etichete: valentin mihaila , roberto d'aversa , valentin mihaila parma , parma udinese
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă