Mihai Tudose, despre coaliție: Ludovic Orban se pregătește. Și-a pus treningul, vrea prim-ministru înapoi

3 săptămâni in urmă 21

Eurodeputatul Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, a comentat la Antena3 demitarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. El a apreciat că se știa că această coaliție de guvernare nu va rezista până de Paște, și că înlăturarea lui Voiculescu ar fi doar un preambul.

„Toată lumea spunea că nu-i apucă Paștele împreună. Și Voiculescu s-a împins. El nu a fost ministru, el venea doar sâmbătă la minister. Doamna Moldovan semna tot, el nu avea drept de semnătură practic. Mai mult încurcau decât rezolvau”, a comentat Tudose la Antena 3.

Social-democratul merge mai departe și însinuează că Orban are șanse să revină premier, „dacă cei de USR-PLUS se vor ține pe picioare” și-l vor contesta pe Florin Cîțu.

„Ludovic Orban se pregătește. Și-a pus treningul, vrea prim-ministru înapoi. Este opinia mea. Domnia sa se visează președintele României. Dacă cei de la USR-PLUS se țin pe picioare. Că acum s-au lansat și ei cu: nu-l mai vrem pe ăsta (n.r. Cîțu). E greu să dea înapoi. Doar că mâine președintele îi va pune la colț un pic pe coji de nuca, să-și revină, să facă o renegociere. Dar va fi foarte greu”, a comentat Tudose.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă