Mihai Tudose anunţă data depunerii moţiunii de cenzură: „Din cauza creşterii preţului energiei electrice, luminiţa de la capătul tunelului a fost stinsă”

1 lună in urmă 28

Mihai Tudose a mai adăugat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD, că data exactă a moţiunii de cenzură va fi decisă de către social-democraţi în şedinţa de marţea viitoare.

„Moţiunea de cenzură este clar că nu trece decât cu voturi care iniţial au susţinut majoritatea, fiindcă cei din Opoziţie nu au numărul de voturi. Noi sperăm că oameni de bun simţ, câţi mai sunt în arcul guvernamental, parlamentari cărora începe să le fie ruşine să iasă pe stradă să mai dea ochii cu alegătorii, vor vota în consecinţă. Evident, dacă nu cumva liderii de partid care formează arcul guvernamental îi vor împiedica să intre în sală”, a afirmat Mihai Tudose, joi, la sediul PSD.

El a adăugat că este posibil ca „cineva să fi avut o discuţie” cu cei de la AUR ca să nu voteze moţiunea de cenzură a PSD.

„Unul dintre co-preşedinţi tot spunea «Noi nu participăm la demersul ăsta, că e blat, că nu sunt voturi». Păi, când mai lipsesc 4-5-6-10 voturi, este clar că mai apare şi tendinţa sau tentaţia – „e un demers inutil să votăm şi noi, că am susţinut Puterea, să votăm acum căderea Guvernului». Dar când tu te declari din prima «domnule, nu mergem la chestia asta» este clar că ori habar n-au de politică, ori cineva a avut o discuţie cu ei, ca să nu intrăm în alte amănunte”, a explicat Tudose.

Mihai Tudose ironizează guvernul pe tema creşterii preţului energiei electrice

Mihai Tudose a postat joi, pe Facebook, şi o ironie la adresa guvernului, în contextul în care factura la energie ar putea creşte cu până la 65%.

„Din cauza programelor guvernamentale, precum și din cauza creșterii prețului energiei electrice, luminița de la capătul tunelului a fost stinsă. Scapă cine poate… Woooow!!!”, a scris Tudose pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu dinamitează Coaliţia de guvernare şi îl acuză pe Dan Barna de şantaj pe marginea celor 50 de miliarde din PNDL: „Nu cedez acestui şantaj!” STENOGRAME

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă