Mihai Trăistariu, cele mai bizare declarații despre criogenare. Singurul motiv pentru care s-ar criogena te va ului total

2 săptămâni in urmă 17

Mihai Trăistariu a făcut noi dezvăluiri șocante. Acesta este interesat de numeroase proceduri, printre care criogenarea și clonarea, astfel că își dorește să recurgă la așa ceva. Cântărețul a mărturisit că are și câteva motive pentru care visează să trăiască mai mult.

Mihai Trăistariu și-a surprins fanii. Ce vrea să facă

Mihai Trăistariu a trecut prin mai multe schimbări. Acesta s-a declarat norocos pentru că a putut să cânte de sărbători. Veniturile sale au fost rotunjite, chiar dacă artistul nu s-a întâlnit cu familia în zilele încărcate de magie. Cu toate acestea, el se bucură de ce a reușit să facă în ultima perioadă.

„M-au sunat de la Dansez de mai multe ori, dar nu, nu. Îmi ziceau că mă salvează fanii. Am refuzat din stângăcie. Cine dansează, dansează. Cine cântă, cântă. Am avut bafta să fiu sunat pentru concerte.

De Crăciun am avut în Slobozia și de Revelion am fost în mai multe resort-uri. Îmi ajung vreo 2 luni banii. Nu mă pricep la gătit, eu mănânc. În Japonia am fost în turneu, dar acolo am vomitat. Am mâncat supă cu apă de ocean.

Mâncam ciudățenii. Sunt singur de un an de zile, nu aveam planuri. Frații sunt împrăștiați, ne-am dus în toate părțile. Nu aveam șanse să ne întâlnim. Mă înțeleg bine cu toți.

Eu nu m-am certat cu ei vreodată, dar au fost discuții. În decembrie am plecat din casă, voiam să mă fac grizonat. Eu mereu am fost criticat că nu mă ocup de înfățișare.

Acum este blonduț, îmi place. Am fost la salon. Vreau să întineresc, să nu se vadă că trec anii.”, a spus Mihai Trăistariu, la Vorbește lumea.

„Sentimentul de imporanță mi-a deschis o poftă de a trăi veșnic”

Atunci când vine vorba despre criogenare, Mihai Trăistariu a mărturisit că și-a propus să se documenteze cu privire la această procedură. Cântărețul a punctat că își dorește să trăiască veșnic de când a devenit foarte cunoscut, astfel că nu refuză ideea destul de costisitoare.

„Mi-a venit o idee care se leagă cu clonarea. Am descoperit de mult criogenarea, a început de prin anii ’60. Sunt sute de oameni care au urmat procedura. Și eu cred că e posibil, dar nu acum.

În momentul în care te dezgeață, nu supraviețuiești. Dar în viitor, dacă te dezgheață, atunci o să trăiești în continuare. Așa o să se vindece și cancerul. În momentul ăla ți se oprește inima, rămâi așa.

După 6 ore după ce ai murit, corpul tău se degradează. Tu trebuie să ajungi în 6 ore într-un centru. Mă întreb dacă o să mai fie ceva, peste 1000 de ani. Poate nu mă mai trezesc nicăieri. Nu știu cum să pun clauza.

Probabil statutul de persoană publică m-a dus în stadiul ăsta. Sentimentul de importanță mi-a deschis o poftă de a trăi veșnic. Caut soluții, nu suport ideea că totul o să se termine într-o zi.

Am fost și vegetarian, ca să trăiesc mai mult. Părinții mei au murit de cancer amândoi, am zis să fiu mai atent.”, a mai zis el.

Nu este prima oară când Mihai Trăistariu își șochează fanii. Recent, acesta dezvăluia că își dorește să își cloneze mama. Cântărețul a suferit enorm atunci când femeia care i-a dat viață și-a dat ultima suflare, așa că speră să recurgă la această procedură în viitor.

The post Mihai Trăistariu, cele mai bizare declarații despre criogenare. Singurul motiv pentru care s-ar criogena te va ului total appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă