Mihai Trăistariu a vorbit despre scenele de violență la care a asistat în copilărie. „Când a murit taică-miu, mama nu s-a dus la înmormântare”

2 săptămâni in urmă 29


Mihai Trăisariu a povestit marți seară, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, despre scenele de violență la care a asistat în familia lui. Părinții lui au avut o relație bună până la un moment dat, a mărturisit artistul.


Mihai Trăistariu a povestit cum tatăl său o agresa fizic pe mama sa.


„Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a spus Mihai Trăistariu..Mihai Trăistariu, despre lipsurile din copilărie


Artistul a trecut prin multe încă de o la vârstă foarte fragedă, însă acesta consideră că toate aceste întâmplări l-au întărit. Mihai Trăistariu și-a adus aminte de un moment din copilăria lui, din perioada comunistă, când a pierdut cartela pentru alimente chiar la jumătatea lunii. El își amintește că toată familia a rămas fără mâncare până la sfârșitul lunii.


„Credeam că toată lumea are fasole și cartofi. Ne întărește o situație grea, o copilărie nefericită. La toți eram la fel și astfel nu am văzut nefericirea. Cartela era la ordinea zilei, acum văd că iar revenim la cartelă și sunt foarte înverșunat. Luai pâine și lapte pe cartelă”, a spus Mihai Trăistariu la „Xtra Night Show”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă