Mihai Teja și Mihai Butean, dezamăgiți la culme după ce Gaz Metan a fost învinsă de Universitatea Craiova: „Trebuie să facem ceva în zilele următoare! E o frustrare”

1 lună in urmă 2

Antrenorul Mihai Teja și fundașul Mihai Butean sunt tare dezamăgiți de rezultatul obținut de Gaz Metan Mediaș în meciul pierdut în fața Universității Craiova cu scorul de 2-0.

Cu Mihai Teja pe bancă, Gaz Metan Mediaș a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în toate competițiile: patru în Liga 1 (0-1 cu FCSB, 1-2 cu UTA Arad, 0-1 cu CFR Cluj și 1-2 cu FC Botoșani) și una în optimile Cupei României, 0-1 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, care s-a calificat în semifinale după ce a eliminat U Cluj în sferturi.

Ultima și singura victorie obținută de Gaz Metan cu Teja pe bancă a fost pe 7 februarie, împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-0.

Mihai Teja și Mihai Butean, dezamăgiți după ce Gaz Metan a fost învinsă de Universitatea Craiova

 „Normal, sunt supărat pe noi. Toți suntem de vină atunci când pierdem meciul. Craiova a fost mult mai bună, în special în a doua repriză, când au intrat mai determinați, mai dornici să câștige acest meci. Nu am putut să rezistăm, am făcut din nou greșeli individuale. Craiova a fost echipa mai bună, îi felicit și mergem mai departe. Jocul ar fi fost diferit dacă am fi marcat la ocazia din primele minute. La fel și la meciul cu FCSB, când jucăm cu echipele mari, cu loturi puternice, trebuie să dai gol când ai și jumătate de ocazie.

Altfel, e greu să reziști 95 de minute, să nu primești gol. Noi ne-am pierdut în repriza a doua. Cei de la Craiova au accelerat puțin și am primit două goluri. Trebuie să fim încrezători, să mergem mai departe și să facem ceva să ieșim din această stare.

Soluția suntem tot noi, jucătorii și cu staff-ul tehnic, trebuie să facem ceva în zilele următoare, să vedem cum putem să câștigăm meciurile. Nu o să vină nimeni să îmi spună ce să fac sau să mă ajute. Tot eu trebuie să mă ridic, să merg mai departe, să fiu mai bun.

Fiecare perioadă grea trebuie să te facă mai puternic. Mă tem doar de Dumnezeu și încerc să îmi fac în continuare munca. Trebuie să dăm mai mult ca să câștigăm meciurile. Noi încercăm să câștigăm tot. Nu vreau să vorbesc despre celelalte echipe. Încercăm să ne uităm la noi în ogradă, nu la alți”, a declarat Mihai Teja după meci.

În aceeași notă a vorbit și fundașul Mihai Butean, venit sub formă de împrumut de la CFR Cluj:

„Atunci când pierzi e frustrare. Trebuie să fii puternic psihic să treci peste tot, să vină prima victorie și o să ne descătușăm

Au fost și ocazii pentru noi. Craiova a luat a doua a doua repriză, au venit peste noi. Sunt greu de digerat asemenea momente.

Am realizat și suntem conștienți că ne așteaptă play-out-ul. O victorie în plus sau în minus nu ne ajuta acum în clasament, dar ne ajuta la moral. Nu pot să zic că jucăm un joc rău, ne-am creat ocazii, dar a doua repriză nu a fost așa cum am vrut”, a spus Butean.

 

The post Mihai Teja și Mihai Butean, dezamăgiți la culme după ce Gaz Metan a fost învinsă de Universitatea Craiova: „Trebuie să facem ceva în zilele următoare! E o frustrare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă