Mihai Teja, concluzie amară după Sepsi - FC Botoșani 7-0: "Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva". Ce spune de demitere

1 săptămână in urmă 37

  • Liga 1: Sepsi - FC Botoșani, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Rapid - CS Mioveni, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Covăsnenii s-au impus cu 7-0, în condițiile în care au mai ratat și un penalty.

Mihai Teja, după Sepsi - FC Botoșani 7-0

Tehnicianul echipei umilite, Mihai Teja, a încercat să găsească anumite explicații după eșecul usturător.

"Vă dați seama că e rușinos pentru noi. Foarte multe nu sunt de spus. Trebuie să ne revenim foarte repede, să dăm mult mai mult. Să arătăm altă atitudine. Din păcate, luăm goluri pe greșeli personale. Nu-i ușor să faci față în 10 oameni aici la Sepsi, dar e clar, vina e la noi. Sunt multe de spus, nu vreau acum să dau în cineva.

E clar că nu se poate continua așa. Niciodată nu mă gândeam la un așa scor. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Suntem într-o perioadă foarte grea. Mi-aș dori mai mult să vorbească echipa pe teren. 

Trebuie să schimbăm 180 de grade atitudinea și să fim mai atenți la tot ce facem. Nu îmi este frică de demitere. Îmi pare rău și-mi cer scuze suporterilor, celor din Botoșani. Eu sunt sigur că lucrurile se pot întoarce, dar cu o atitudine mai bună și cu un grup mai unit. Da, așa este, toți am fost penibili. Nu a mers nimic astăzi", a spus Mihai Teja după eșecul de la Sepsi.

Clasament Liga 1

liga 1

Clasament Liga 1 / Foto; Digi Sport

Etichete: liga 1 etapa 11 , mihai teja , antrenor fc botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă