Mihai Stoichiță recunoaște: ”Au fost tentații mari pentru Rădoi și Mutu!” Cum a glumit pe seama Armeniei

2 luni in urmă 14

Liga 2: Universitatea Cluj - Dunărea Călărași, marți, 16:45, Digi Sport 1

UCL: Zenit - Borussia Dortmund, marți, 19:55, Digi Sport 1

”Suntem favoriți la locul 2, nu putem să spunem că suntem sub celelalte echipe cu excepția Germaniei.

Cu Islanda a fost un moment nefericit, o zi proastă a României, un mister. Dacă vrem să ajungem pe locul 2 trebuie să câștigăm cu echipele din urnele inferioare,” a declarat Mihai Stoichiță la emisiunea Liga DigiSport.

Mihai Stoichiță: ”Mă bucur că Rădoi și Mutu sunt căutați”

Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit că nu a crezut nicio clipă că Mirel Rădoi și Adrian Mutu ar putea renunța la postul lor de selecționer. Rădoi a fost în atenția Universității Craiova, iar numele lui Mutu a apărut pe lista CFR-ului după plecarea lui Dan Petrescu.

”Nu mi-a fost frică să-i pierd pe Rădoi și pe Mutu, chiar dacă tentațiile au fost mari, e lăudabil că sunt apreciați și că sunt căutați de echipe importante, e un merit al școlii de antrenori de la noi,” a precizat Mihai Stoichiță.

Fost selecționer al Armeniei, Stoichiță a explicat că îl va ajuta pe Rădoi ca să-i ușureze misiunea. Stoichiță a glumit pe seama prieteniei sale cu mama celui mai bun jucător al armenilor, Henryk Mkhitaryan.

”Am să vorbesc cu doamna Mkhitaryan să nu-i dea drumul să vină la convocarea federației! Am lucrat cu ea,era secretară la federație când eram eu acolo,” a spus Stoichiță.

Etichete: adrian mutu , mihai stoichita , mirel radoi , adversari romania preliminarii cm 2022 , mihai stoichita armenia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă