Mihai Stoichiță, reacție clară după ce România și-a aflat adversarele de la Jocurile Olimpice: „Nu știm tratamentul final!”

3 săptămâni in urmă 14

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a reacționat după ce naționala României și-a aflat adversarele de la Jocurile Olimpice.

Naționala României va evolua în Grupa B a turneului olimpic, alături de reprezentativele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală.

Mihai Stoichiță, reacție clară după ce România și-a aflat adversarele de la Jocurile Olimpice

Oficialul FRF susține că, la prima vedere, adversarele României par accesibile, însă este de părere că acest aspect va depinde foarte mult de jucătorii pe care echipele de club îi vor lăsa să meargă la naționala, având în vedere că perioada în care se vor desfășura Jocurile Olimpice nu este dată UEFA.

„La prima vedere este mult mai bine decât în altă grupă. O grupă mai accesibilă decât oricare alta. Nu putem să facem previziuni până nu vom știi ce acorduri vor fi cu cluburile. Deocamdată, nu se poate trage o concluzie, pentru că nu știm tratamentul final, pentru că vor fi echipe care vor participa sigur în cupele europene. Urmează să negociem cu cluburile. La prima vedere grupa pare favorabilă, dar numai în momentul în care vei știi componența echipei”, a declarat Mihai Stoichiță, la PRO X.

Turneul de fotbal va debuta pe 22 iulie și se va încheia pe 7 august. România s-a calificat în urma prestației echipei naționale Under 21 la Campionatul European din 2019, când a ajuns în semifinale.

The post Mihai Stoichiță, reacție clară după ce România și-a aflat adversarele de la Jocurile Olimpice: „Nu știm tratamentul final!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă