Mihai Stoichiță, răspuns pentru contestatarii echipei naționale a României. „Eu sunt pozitiv tot timpul!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

2 luni in urmă 16

Mihai Stoichiță le răspunde contestatarilor echipei naționale a României și a dezvăluit pentru ProSport LIVE care este situația în care se află Mirel Rădoi și Adi Mutu.

Echipa națională a României face parte din Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein, iar Mihai Stoichiță este de părere că reprezentativa noastră se va bate pentru locul 2.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal se bucură că echipa națională a picat în Grupa J și a explicat de ce.

Mihai Stoichiță, răspuns pentru contestatarii echipei naționale a României

„Eu sunt pozitiv tot timpul. Eu am mari speranțe că în campania următoare băieții vor fi superiori nivelului arătat până acum. A trecut un an și ceva de la Campionatul European (EURO U21 din 2019), o parte dintre ei joacă bine… Un jucător crește în 15 ani… Ce să facem? Maxim și Stanciu au jucat câteodată bine, câteodată nu… Dar nu poți să îi contești. Noi am încercat până acum să schimbăm tot ce se întâmplă în fotbalul nostru și nu doar fața fotbalului românesc. Am început de la juniori! 

În grupa asta avem șanse la locul 2. Macedonia de Nord sau Armenia nu sunt echipe inaccesibile. Eu m-am bucurat când am picat cu aceste echipe pentru că ele vor juca și cu Germania. Cum ni se poate întâmpla și nouă un accident, așa i se poate întâmpla și Germaniei. Eu sper să acumulăm cât mai multe puncte cu restul echipei, iar cu Germania sunt favoriți. Pentru mine este o realizare locul 2 și asta o să ne permită să mergem la un baraj”, a spus Mihai Stoichiță pentru ProSport LIVE.

Rădoi și Mutu rămân sub contract cu FRF

Mihai Stoichiță a vorbit și despre posibilitatea ca Mirel Rădoi și Adi Mutu să plece de la echipa națională a României.

„Nu mă interesează ce zice Florin Prunea. El a zis că 300% merge la Craiova. Îi respect opinia, dar Mirel aseară își lua notițe cu mine ca să vedem ce o să facem. Eu am spus din octombrie că nu o să plece de la echipa națională. Am văzut că și Mutu era plecat, dar nu a plecat nici el. El o să meargă la echipa națională și o să face ce vrea după aceea. Nu e disperat să plece, dar e tentat pentru că e Mutu, e un nume extraordinar. Eu știu că nici nu a fost vorba de o întâlnire sau negociere între el și CFR Cluj. El trebuie să își finalizeze munca”, a spus Mihai Stoichiță pentru ProSport LIVE.

The post Mihai Stoichiță, răspuns pentru contestatarii echipei naționale a României. „Eu sunt pozitiv tot timpul!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă