Mihai Stoichiță, prima reacție după ce România a picat în grupă cu Germania. „Putem visa chiar la o calificare directă!”

2 luni in urmă 18

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF (Federația Română de Fotbal), a oferit o primă reacție după ce România a picat în grupa din preliminariile Campionatului Mondial din 2022 CU Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

Oficialul Federației Române de Fotbal crede că echipa națională condusă de Mirel  Rădoi are șanse să se califice la Campionatul Mondial din 2022.

Totodată, Mihai Stoichiță este de părere că echipa națională a României se va lupta cu Islanda și Macedonia de Nord pentru locul secund al grupei din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Mihai Stoichiță, prima reacție după ce România a picat în grupă cu Germania

„Nu e cea mai rea grupă pentru noi. Dacă baţi echipele de sub tine, îţi câştigi dreptul la baraj. Trebuie să câştigi puncte cu formaţiile de sub tine. Ne vom bate pentru calificare cu Islanda şi Macedonia de Nord, sigur. Islanda e într-o schimbare de generaţie, vor apărea 4-5 jucători noi faţă de meciurile cu noi, pe Armenia o cunoaştem, iar Macedonia de Nord, într-adevăr, este o surpriză acum pe plan european, fiind calificată la Euro. 

Să vedem şi cum e ţintarul partidelor. Contează, de exemplu, să nu ai meci în Islanda într-un sezon rece, sunt multe lucruri care trebuie analizate în perioada următoare. 

Am încredere că putem obţine locul doi, trebuie să revină la un moment dat şi normalitatea în fotbalul din România. Şi, de ce nu?, – putem visa chiar la o calificare directă, deşi Germania este favorită certă, trebuie să o spunem”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform GSP.ro.

România, grupă dificilă în preliminariile Campionatului Mondial din 2022

Echipa națională a României a fost repartizată în Grupa J la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022, acolo unde „tricolorii” se vor duela cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

The post Mihai Stoichiță, prima reacție după ce România a picat în grupă cu Germania. „Putem visa chiar la o calificare directă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă