Mihai Stoichiță, luat în vizor după ce a strigat la arbitrul partidei dintre România U21 și Ungaria U21: „I-am spus să îi fie rușine! Am fost atenționat de cei de la UEFA”

2 săptămâni in urmă 1

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a trăit intens meciul dintre România U21 și Ungaria U21, scor 2-1, l-a mustrat pe arbitru, însă a fost avertizat de către oficialii UEFA.

România U21 și Ungaria U21 s-au întâlnit în cadrul celui de-al doilea meci din grupele Campionatului European de tineret, iar maghiarii au condus cu 1-0, după golul lui Csonka, din minutul 56. Tricolorii lui Adrian Mutu au revenit prin golurile înscrie de către Alex Mățan, în minutul 70, respectiv Alex Pașcanu, în minutul 87.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mihai Stoichiță, avertizat de către UEFA, după ce a strigat la arbitrul partidei România U21 – Ungaria U21

Tricolorii mici au reușit o victorie superbă împotriva Ungariei U21, în cadrul unui meci cu un arbitraj în defavoarea trupei lui Adrian Mutu, la Campionatul European de tineret. Mihai Stoichiță s-a agitat în tribună, l-a ajutat cu sfaturi pe selecționer și l-a mustrat pe arbitru. Nu a durat mult până ce oficialii UEFA i-au atras atenția.

„Am strigat la el în timpul meciului și am fost atenționat de cei de la UEFA. I-am spus să îi fie rușine, da? Din tribună, ca un simplu spectator. Ce pot să-i fac? Să-l bat? Ce să-i fac? Răuvoitor a fost, asta a fost, răuvoitor!

Nu că a greșit că nu ne-a dat penalty, nu că a greșit la faultul ăla de la golul lor, dar au fost foarte mute decizii cu tentă ostilă împotriva noastră. Pot, efectiv, să folosesc cuvântul ăsta, ostil! Hai să zic că a greșit la alea două acțiuni, dar alte multe lucruri care s-au petreut în teren, agresivitatea pe care a lăsat-o.

Ne plângeam că fotbalul seamănă cu baschetul, că se dă fault la orice atingere. Păi în seara asta nu au fost atingeri, au fost topoare. Incredibil! Asta nu mai e bărbăție, joacă la intimidare! Până la urmă, important e că băieții nu au căzut în plasa acestui arbitru”, a spus Mihai Stoichiță, după meciul cu Ungaria U21.

The post Mihai Stoichiță, luat în vizor după ce a strigat la arbitrul partidei dintre România U21 și Ungaria U21: „I-am spus să îi fie rușine! Am fost atenționat de cei de la UEFA” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă