Mihai Stoichiță dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo, după rezultatul dezastruos din meciul cu FC Viitorul: „Va fi greu și cu Dunărea Călărași, în Cupă”

1 lună in urmă 2

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a analizat meciul dintre Dinamo și FC Viitorul, câștigat de dobrogeni cu uimitorul scor de 5-0.

Oficialul FRF arată că seria uimitoare de rezultate bune pe care jucătorii lui „Jerry Gane” au încheiat-o de ceva vreme vine pe fondul unui entuziasm generat de suporterii dinamoviști și arată că rezultatul de vineri seara poate duce la interpretări în ceea ce privește jucătorii.

Mihai Stoichiță, devastator după umilința istorică suferită de Dinamo în fața lui FC Viitorul

„Nu e foarte dur rezultatul, este reala diferență între ce s-a jucat în seara asta. V-am zis săptămâna trecută că entuziasmul nu ține mult pe burta goală, din ce am auzit nu mai este vorba de burta goală acum.

E mai grav așa, ce se întâmplă acum, duce la foarte multe interpretări în legătură cu jucătorii, dacă nu arăți nimic și iei în două etape 7 goluri tu, Dinamo București, e grav.

La modul cum s-au prezentat, va fi greu și cu Dunărea Călărași, în Cupă”, a spus oficialul FRF la sfârșitul meciului.

Reprezentantului FRF mai arată că, la cum se prezintă acum, FC Viitorul poate intra în play-off, îndeplinindu-și astfel obiectivul pentru sezonul 2020-2021. El a mai lansat și un avertisment pentru Dinamo.

Viitorul poate intra în play-off, e o echipă bună, imprevizibilă, cu antrenor cu foarte multă experiență, zic eu. Dinamo nu trebuie să se teamă de retrogradare, dar nu uitați că tensiunea meciurilor din play-out va fi dublă, se înjumătățesc punctele”, a mai declarat Stoichiță.

The post Mihai Stoichiță dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo, după rezultatul dezastruos din meciul cu FC Viitorul: „Va fi greu și cu Dunărea Călărași, în Cupă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă