Mihai Stoichiță confirmă decizia luată în privința lui Mirel Rădoi: „Concluzia e una singură!”. De ce Adrian Mutu nu este o soluție pentru naționala mare în acest moment

1 lună in urmă 3

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a confirmat faptul că Mirel Rădoi rămâne în continuare titular pe postul de selecționer al echipei naționale a României.

Andrei Vochin a anunțat că Mirel Rădoi rămâne la echipa națională, iar Mihai Stoichiță întărește afirmațiile făcute de către consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Mihai Stoichiță confirmă că Mirel Rădoi rămâne la echipa națională

„Mirel rămâne, n-a fost vorba de dorința de a pleca. Mirel a fost mai mult decât corect, el a spus că acceptă orice hotărâre a Federației Române de Fotbal și acest lucru a făcut spre binele echipei naționale. E un băiat cinstit, corect, cum îl cunoașteți.

Concluzia e una singură: îl susținem la echipa națională. Întotdeauna am făcut o analiză a antrenorilor, asta este o regulă obișnuită în cazul federațiilor. În următoarea perioadă, atât Mirel cât și staff-ul lui vor face o analiză pe care apoi o discutăm ca să repare toată această situație stricată.

Nu s-a pus problema venirii lui Mutu la naționala mare, pentru că nu s-a pus problema demiterii lui Rădoi”, a spus Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

The post Mihai Stoichiță confirmă decizia luată în privința lui Mirel Rădoi: „Concluzia e una singură!”. De ce Adrian Mutu nu este o soluție pentru naționala mare în acest moment appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă