Mihai Stoica, un nou atac după ce FCSB a primit interzis pe stadionul din Ghencea. „Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile!”

1 săptămână in urmă 10

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB,  a lansat un nou atac după ce formația roș-albastră a primit interzis pe stadionul din Ghencea.

Gigi Becali și oficialii vicecampioanei României și-au exprimat în nenumărate rânduri dorința ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea, dar de fiecare dată au fost refuzați.

Mihai Stoica a vorbit din nou despre stadionul pe care evoluează CSA Steaua și despre sentimentele pe care le are ori de câte ori trece pe lângă noua arenă și susține că „stadionul din Ghencea nu are nicio legătură cu Templul Fotbalului Românesc”.

Mihai Stoica, un nou atac după ce FCSB a primit interzis pe stadionul din Ghencea

Asta nu e tot! Mihai Stoica a explicat și de ce dorește ca FCSB să joace meciurile importante pe Arena Națională și a lansat un atac la adresa formației din Liga 2.

„În opinia mea, noul stadion din Ghencea n-are nicio legătură cu Templul Fotbalului Românesc, așa cum Arena Națională n-are nimic în comun cu “23 August”. Cu excepția codului poștal.

Totuși, Arena vibrează puțin pentru noi, acolo am eliminat Ajax, am bătut Chelsea și Lazio. Poate de aia aș înclina ca meciurile ce suscită interes major să le jucăm acolo.

Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreținerea Stadionului Steaua și vedem noi unde vom alege să jucăm😉. Mă tem însă că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d’astea. Adică fără abuzuri”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

The post Mihai Stoica, un nou atac după ce FCSB a primit interzis pe stadionul din Ghencea. „Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă