Mihai Stoica s-a săturat! Cum a reacționat după cele patru schimbări făcute de Gigi Becali la meciul cu Poli Iași: „Se implică, știm cu toții!”

5 luni in urmă 20

FCSB a efectuat nu mai puțin de patru schimbări în prima repriză a partidei pierdute contra celor de la Poli Iași, 2-7. Mihai Stoica a fost văzut vorbind la telefon înainte să se efectueze schimbările, iar acesta a recunoscut că Gigi Becali a fost cel care le-a dictat.

După înfrângerea cu Poli Iași, FCSB se situează pe locul trei din Liga 1, cu nouă puncte obșinute, la șase lungimi în spatele liderului Universitatea Craiova.

Cum a reacționat Mihai Stoica după cele patru schimbări făcute de Gigi Becali la meciul cu Poli Iași

Meme Stoica recunoaște că Gigi Becali se implică la echipă, însă susține că FCSB nu este singura formație din România aflată în această situație.

„Sigur  deciziile se iau consultând patronul, pentru  altfel nu funcționează niciun club.  unii au ieșit și au spus  fac asta și alții nu recunosc e cu totul altceva.

Noi care suntem în lumea fotbalului știm foarte bine ce se întâmplă la toate echipele. La noi nu există autonomie pentru antrenori cum este în Premier League, unde antrenorul își alege jucătorii.

 Gigi se implicăștim cu toții. Ce rost are  vorbim mereu aceeași chestie, încetați cu asta pentru  știm toțiȘi știți asta, știm cu toții. Ce vreți  urmăriți până la urmă”, a declarat Mihai Stoica, la PRO X.

Mihai Stoica o compară pe FCSB cu Manchester City

Mihai Stoica a reacționat pe Facebook la avalanșa de critici după partida de la Iași, în care formația bucureșeană a fost învinsă de Poli Iași cu scorul de 5-2. Managerul roș-allbaștrilor este supărat atât pe televiziuni cât și pe cei de la Universitatea Craiova.

„Două echipe au condus aseară 1-0, au marcat la 1-4 și au pierdut 2-5. Manchester City, cu Leicester (hat-trick Vardy) și noi cu Iași (hat-trick Cristea). Ei, acasă, în formulă completă. Noi, în deplasare, fără 10 titulari”, a făcut analogia oficialul FCSB.

„Dacă au remarcat specialiștii prin emisiuni asta, eu îmi prezint scuzele. Dar poate n-au remarcat. Au remarcat altele și mulți suporteri steliști mi-au cerut să răspund avalanșei de jigniri emanată de cei sus-menționați, mai ales la Digisport.

Sau celor de pe la Craiova. N-am s-o fac. Nu pot răspunde unor lătrăi care se gudură când mă văd și mă înjură după ce plec, după cum nu pot răspunde reprezentanților unui club de-o vârstă cu băiatul lui Leo Messi. Thiago Messi Roccuzzo pe numele complet. Universitatea Craiova are meci mâine. La Slatina”, se arată în postarea lui Mihai Stoica.

The post Mihai Stoica s-a săturat! Cum a reacționat după cele patru schimbări făcute de Gigi Becali la meciul cu Poli Iași: „Se implică, știm cu toții!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă