Mihai Stoica, reverență în fața fanilor dinamoviști, la doar câteva zile după disputa cu Gheorghe Mustață. „Este impresionant ce fac acolo”. De ce nu a mai câștigat FCSB de 5 ani campionatul

2 luni in urmă 1

Echipa patronată de Gigi Becali nu a câștigat campionatul de cinci ani și Mihai Stoica este convins marea problemă a fost în play-off, unde mai multe adversare nu și-au apărat corect șansele. Managerul general al FCSB a făcut și o declarație care nu o să le pice deloc bine suporterilor FCSB. I-a lăudat pe rivalii de la Dinamo.

Înfrângerea din meciul cu Dinamo din Cupa României a aprins scânteia războiului între Mihai Stoica și Gheorghe Mustață. Liderul galeriei FCSB i-a cerut demisia managerului general, acuzându-l că a impus în echipă, tocmai în duelul cu marea rivală, mai mulți jucători tineri.

Conflictul a fost aplanat după intervenția lui Gigi Becali, dar Mihai Stoica a mai plătit o poliță în momentul în care a fost întrebat dacă nu cumva FCSB a câștigat cam puține titluri. Managerul roș-albaștrilor i-a lăudat „în trecere” pe rivalii de la Dinamo.

„Dinamo a avut problemele pe care le-a întâmpinat și a fost aproape de faliment și, din ce citesc în presă, problema nu este rezolvată. Este impresionat ce fac fanii de acolo și sunt foarte sincer când spun asta. Se agață și de un pai.

CFR a păcălit jucători, a fost în insolvență și a revenit ca Pasărea Phoenix. Există un Rapid în Liga a doua, care nu prea se știe… Noi suntem solvabili. Sunt mâhnit că nu am câștigat decât o cupă”, a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Mihai Stoica, convins că FCSB a fost „lucrată” în play-off

Mihai Stoica este convins că FCSB nu a câștigat niciun titlu de cinci ani pentru că a fost victima unor jocuri de culise, iar unele echipe nu și-au apărat corect șansele.

„Am câștigat foarte puține titluri, dar eu spun că dacă nu era sistemul cu play-off câștigam campionatul. Echipele au abordat diferit cu noi partidele, față de cei cu care ne-am luptat în mod direct. Nu am dovezi!

Te gândești la o echipă precum cea din Sfântu Gheorghe

Mă gândesc la cât de ușor a câștigat Astra partidele cu Dinamo, și cât ne-am chinuit noi, cât de ușor a câștigat Craiova meciul cu Viitorul. Cum a băgat Craiova jucători tineri într-un alt meci, iar după aceea s-a întors roata”, a mai spus Mihai Stoica.

The post Mihai Stoica, reverență în fața fanilor dinamoviști, la doar câteva zile după disputa cu Gheorghe Mustață. „Este impresionant ce fac acolo”. De ce nu a mai câștigat FCSB de 5 ani campionatul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă