Mihai Stoica, răspuns violent pentru Marcel Pușcaș: „Pe tine cine te recomandă? Unde ți-e catedra?” Cum a ajuns Ante Vukusic la FCSB

4 zile in urmă 14

Mihai Stoica îi răspunde dur lui Marcel Pușcaș, după ce fostul candidat la președinția FRF a criticat strategia de transferuri a celor de la FCSB. Ante Vukusic este mărul discordiei, iar managerul general al FCSB nu lasă „neplătit” atacul fostului mijlocaș al Stelei și al naționalei.

Marcel Pușcaș, fostul internațional român, a criticat aspru strategia de transferuri a celor de la FCSB și susține că nu înțelege cum atacantul Ante Vukusic a putut să ajungă la formația bucureșteană.

Ante Vukusic (29 de ani) a fost transferat de FCSB, liber de contract, în luna ianuarie, de la NK Olimpija Ljubljana.

Mihai Stoica, răspuns violent pentru Marcel Pușcaș: „Pe tine cine te recomandă? Unde ți-e catedra?” Cum a ajuns Vukusic la FCSB

„Pe Vukusic l-a recomandat ăla care i-a mai recomandat pe Zenga, Protasov, Petre Marin, Ghionea, Nicoliță, Boștină, Dică, Iacob, Thereau, Varela, Chipciu, Rusescu, Keșeru, Planic, Olaru. Printre alții.

Ăla cu care, prin club, s-a ajuns de vreo 6 ori prin primăvară. Pe tine cine/ce te recomandă de ne ești superior? Unde ți-e catedra?”, a fost mesajul lui Mihai Stoica pe Facebook.

FCSB a transferat patru atacanți în ultimul an. Ante Vukusic, Sergiu Buș, Alexandru Buziuc și Adrian Petre au fost aduși de Gigi Becali, dar niciunul nu a rupt gura târgului, prilej pentru mai mulți oameni de fotbal să vorbescă despe strategia falimentară a celor de la FCSB.

„Hai să vedem. Cine l-a recomandat pe Vukusic? Și, dacă l-a recomandat cineva, ce competențe are acel recomandator? Are vreun ochi, o specialitate, o patalama la mână, un trecut fotbalistic? Sau, doar «hai să-l vedem pe Vukusic»!”, a declarat Marcel Pușcaș, la Digi Sport.

„Și mai e o problemă. Noi nu avem directori sportivi în România. I-aș întreba pe conducători dacă știu care e fișa postului unui director sportiv. «Scrie domne, fișa postului!».

În afară de faptul că rezolvă cazări, bagă benzină, face fișa la meci. Ar trebui să fie cel mai important om tehnic din club. Care este acesta din Liga 1? Spuneți-mi un nume!

Dați un exemplu de director sportiv de la cele 14 echipe din Liga 1 care să știe și fotbal, care să facă și planuri de pregătire, strategii de transferuri și care să aibă și pregătire pe măsură.

La noi, sunt profesori de engleză, constructori, ingineri. Sunt unii foști fotbaliști, dar nu este suficient pentru a fi director sportiv. El nu este ultimul om din club, nu e suficient să fie fostă glorie a clubului, dar să nu știe să scrie sau să fie agramat”, a mai spus Marcel Pușcaș.

Vukusic nu s-a antrenat două luni și jumătate deloc, înainte să vină la noi. El a fost golgheterul campionatului sloven, apoi au fost niște probleme între el și conducere. A fost lăsat liber în ultima clipă, n-a jucat, a venit total nepregătit. Ca de obicei, cineva nu are răbdare, asta se practică și în campionate mai puternice decât Liga 1.
Mihai Stoica, manager FCSB

The post Mihai Stoica, răspuns violent pentru Marcel Pușcaș: „Pe tine cine te recomandă? Unde ți-e catedra?” Cum a ajuns Ante Vukusic la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă