Mihai Stoica, provocare pentru fani: ”Un tricou pentru cine știe!”. În cât timp s-a încheiat ”concursul”

2 săptămâni in urmă 20

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Managerul general de la FCSB a publicat două fotografii, în care apare alături de Gigi Becali și de fiica sa, Teodora, iar în comentarii i-a ”provocat” pe fani.

Mihai Stoica, provocare pentru fani

Un tricou cu semnătura unuia dintre cei mai importanți fotbaliști ai Stelei din ultimele două decenii pentru cine știe botezul cui urma să se săvârșească în biserica în fața căreia s-a făcut prima fotografie”, a scris Mihai Stoica, cu referire la poza de mai jos.

Mihai Stoica, alături de Gigi Becali și Teodora / Foto: Facebook@Mihai Stoica

Mihai Stoica, alături de Gigi Becali și Teodora / Foto: [email protected] Stoica

Concursul s-a încheiat extrem de rapid, în doar opt minute, pentru că un fan al FCSB-ului a oferit răspunsul corect: botezul fiului lui Mirel Rădoi.

Adjudecat!”, a răspuns Mihai Stoica.

FCSB, cantonament la Berceni

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

FCSB a început deja pregătirile pentru a doua parte a sezonului, dar cantonamentul din această iarnă nu va fi efectuat într-o țară cu temperaturi mai prietenoase, așa cum se întâmpla anii trecuți, ci în baza clubului din Berceni.

Conducerea clubului a decis să rămână la București pentru că ar fi riscat, dacă ar fi plecat în Turcia sau Spania, să intre în carantină la revenirea în țară, având în vedere că majoritatea jucătorilor nu e vaccinată.

Etichete: mihai stoica , mirel radoi

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă