Mihai Stoica, lovitură media! A semnat cu marea rivală

2 săptămâni in urmă 13

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este noul expert al postului de televiziune Telekom Sport unde va fi invitat permanent.

Oficialul a fost în trecut la Digi Sport, dar a dispărut de pe „micile ecrane” după condamnarea din Dosarul Transferurilor, survenită în 2014.

Mihai Stoica va debuta ca expert TV la postul Telekom Sport miercuri seară, la ora 20:30. Emisiunea va fi moderată de Dan Udrea și invitat va fi secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică.

Mihai Stoica, lovitură media! A semnat cu marea rivală

Conducătorul în vârstă de 56 de ani va fi invitat permanent la postul respectiv în paralel cu activitatea de la FCSB.

„Am acceptat fără ezitare propunerea de a intra în echipa Telekom Sport, pentru a împărtăși din nou, telespectatorilor pasionați de sportul cu cel mai mare impact social de pe planetă, expertiza acumulată în 30 ani de activitate, dintre care 18 în cupele europene.

Îmi lipseau serile în platourile TV, mai ales cele de UEFA Champions League”, a declarat Mihai Stoica într-un comunicat al postului de sport.

Dn echipa Telelkom Sport mai fac parte Cornel Dinu, Ioan Andone, Florin Răducioiu, Nicolae Dică, Iulian Miu, Marius Bilașco, Andrei Vochin și Constantin Zotta.

Cum a fost prezentat Mihai Stoica de către cei de la Telekom Sport

Managerul FCSB, MM Stoica, s-a alăturat echipei de experți cu care Telekom Sport colaborează pentru emisiunile de analiză fotbalistică. Prima apariție a lui Stoica este programată în această seară pe Telekom Sport 1, de la ora 20:30, la emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea.

„Unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea fotbalului românesc, managerul de care se leagă performanțele europene a trei cluburi românești din perioada post-comunistă.

Participări în competițiile continentale cu 3 formații diferite: Oțelul Galați, Steaua București și Unirea Urziceni, cu două dintre ele în grupele UEFA Champions League.

Trei calificări consecutive în ”primăvara europeană” și titluri naționale obținute din postura de conducător de club. Desemnat de mai multe ori ”cel mai bun conducător de club” și cu numeroase apariții, de-a lungul timpului, ca analist în mai multe talk-show-uri fotbalistice la posturile tv din România. Acestea sunt principalele motive pentru care Mihai Stoica a fost ofertat de Telekom Sport”, este comunicatul televiziunii.

The post Mihai Stoica, lovitură media! A semnat cu marea rivală appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă