Mihai Stoica îl ia peste picior pe Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei s-a plâns de tragerea la sorți din cupele europene. „Dacă te califici, înseamnă că a fost bună”

1 month ago 1

Dan Petrescu și Mihai Stoica au lucrat la Unirea Urziceni, la echipa considerată o adevărată minune în fotbalul românesc după ce a câștigat titlul și a obținut și opt puncte în grupele Champions League. Cei doi sunt acum rivali și își mai transmit uneori ironii. De data aceasta, „mărul discordiei” sunt tragerile la sorți pentru partidele din Europa.

Dan Petrescu se plânge înaintea fiecărui meci. Spune că rivalii sunt favoriți și s-a temut chiar de partida cu maltezii de la Floriana. Ardelenii s-au impus cu 2-0. „Bursucul” și-a făcut un obicei și în a spune că are ghinion la tragerea la sorți din cupele europene. Mihai Stoica nu a scăpat momentul și a trimis o săgeată în direcția rivalului din Gruia.

„Asta e cea mai mare greşeală pe care o fac cei din lumea fotbalului. Nu există tragere la sorţi bună, nu există tragere la sorţi proastă. Dacă te califici, înseamnă că a fost bună. Dacă nu te califici, nu a fost.

Eu am prea multă experienţă ca să cad în plasa nu neapărat pe care mi-o întinde cineva, dar aici trebuie să experimentezi situaţiile astea ca să realizezi că, de fapt, niciodată nu trebuie să te bucuri după tragerea la sorţi.

În 2005 am tras ultima echipă din urna capilor de serie, Rosenborg, ne-am bucurat. Ce am făcut? Ne-au eliminat. După aia Steaua (n.r. – FCSB) a tras Galatasaray şi toată lumea a spus că a picat prost. S-a calificat.

Valencia era cel mai bun adversar pe care puteam să-l găsim în urnă la începutul anului 2005 şi ne-am calificat. Nimeni nu poate să ştie cum întâlneşti adversarul la momentul ăla, mai ales acum când e vorba de un singur meci”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Dan Petrescu a vrut să-i trimită pe cei de la FCSB la tragerea la sorți

Dan Petrescu nu se plânge de ieri de azi de echipele pe care sorții i le scot în cale. De multe ori a insistat să meargă la tragerea la sorți, doar anumite persoane. Cele pe care considera că au noroc și că se vor întoarce cu adversari mai slabi. La un moment dat a sugerat, în glumă, că cei de la FCSB ar putea să reprezinte CFR Cluj la tragerile la sorți.

„Eram în maşină, mi s-au spus la telefon primele 3 echipe din fiecare grupă şi singura pe care nu o doream era cea în care suntem! Aşa ghinion, sincer, nu am avut în viaţa mea! Au fost cinci trageri la sorţi, la toate am căzut cel mai rău posibil!

Sincer, nu mă aşteptam la aşa ceva, eu încă nu mi-am revenit, e un şoc prea mare! Eu cred în destin şi în superstiţii şi dacă îmi spune FCSB pe cine trimite la tragerea la sorţi, să mor eu dacă nu i-aş trimite pe ăia de la FCSB!”, a declarat Dan Petrescu în anul 2019.

The post Mihai Stoica îl ia peste picior pe Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei s-a plâns de tragerea la sorți din cupele europene. „Dacă te califici, înseamnă că a fost bună” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools