Mihai Stoica îl contrazice pe Ion Crăciunescu! Lecție de arbitraj în miez de noapte, după Gaz Metan – FCSB: „Așa-i la fotbal!”

3 luni in urmă 17

FCSB a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 3-2 în etapa a 11-a din Liga 1, după un penalty controversat, iar Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, a reacționat pe rețelele sociale.

În minutul 90 al întâlnirii de la Mediaș, Octavian Popescu a fost faultat în careu de către Mihai Butean și arbitru Sebastian Colțescu a acordat penalty pentru FCSB.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a analizat faza și este de părere că decizia arbitrului nu a fost una corectă.

Mihai Stoica îl contrazice pe Ion Crăciunescu

În urma acelui penalty transformat de către Sergiu Buș, FCSB a obținut victoria pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș și a revenit în fruntea clasamentului Ligii 1, cu un avans de două puncte față de rivala CS U Craiova.

„Dacă e contact, e lovitură liberă. Dacă e în interiorul suprafeței de pedeapsă, e penalty. C-așa-i în fotbal. Seară bună!”, a scris Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Dacă e contact, e lovitură liberă. Dacă e în interiorul suprafeței de pedeapsă, e penalty. C-așa-i în fotbal.

Seară bună!

❤️💙

Publicată de Mihai Stoica pe Luni, 23 noiembrie 2020

The post Mihai Stoica îl contrazice pe Ion Crăciunescu! Lecție de arbitraj în miez de noapte, după Gaz Metan – FCSB: „Așa-i la fotbal!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă