Mihai Stoica dezvăluie nivelul de implicare al lui Gigi Becali la FCSB: „Nu a urmărit meciul de la Hunedoara!”. Ce spune despre absența lui George Miron

1 lună in urmă 35

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali își păstrează promisiunea și nu se mai implică în echipa lui FCSB, menționând chiar că patronul nu a urmărit la televizor meciul de la Hunedoara.

FCSB a fost la un pas de o surpriză neplăcută în Cupa României, unde s-a văzut egalată de CS Hunedoara după ce a condus cu 3-0, apoi s-a impus cu emoții în fața Academicii Clinceni la finalul unui joc pe care l-a controlat autoritar. Managerul Mihai Stoica a reacționat pe facebook după ce în presă s-a scris că patronul Gigi Becali s-ar implica în continuare la echipă și ar transmite băncii tehnice care sunt jucătorii pe care nu îi agreează.

Oficialul lui FCSB a spus că finanțatorul clubului nici nu a urmărit meciul împotriva lui CS Hunedoara și a menționat că George Miron nu a evoluat împotriva Academicii Clinceni deoarece era obosit.

Mihai Stoica anunță că Gigi Becali nu a urmărit meciul lui FCSB de la Hunedoara

Gigi Becali nu a fost interesat de meciul jucat de FCSB în Cupa României cu CS Hunedoara, conform anunțului făcut de managerul general Mihai Stoica. Prin intermediul unei postări în mediul online, oficialul a vorbit și despre situația lui George Miron, care a fost lăst pe banca de rezerve în jocul cu Academica Clinceni deoarece era obosit.

„Gigi Becali nu a urmărit meciul de la Hunedoara. Miron nu a jucat ieri (n.r. împotriva Academicii Clinceni) pentru că bifase 120 minute cu 3 zile mai devreme și se simțea încărcat. Cam cum ar trebui să fie conștiința celor care inventează asemenea conflicte. Asta doar în cazul în care ar deține așa ceva”, a scris Mihai Stoica pe contul său personal de facebook.

Antrenorul Edi Iordănescu a anunțat că va proceda cum consideră de cuviință în ceea ce îi privește pe jucători, fără să țină cont de preferințele finanțatorului FCSB Gigi Becali.

The post Mihai Stoica dezvăluie nivelul de implicare al lui Gigi Becali la FCSB: „Nu a urmărit meciul de la Hunedoara!”. Ce spune despre absența lui George Miron appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă